Herşeyden once bu işi yapan arkadasların emeğine saygı duyuyorum ve bu patchi cıkarttıkları için teşekkur ediyorum
Ama oyunda hata sayısının bi hayli fazla olmasından dolayı bu yazıyı yazmak zorunda olduumu hissettim
Öncelikle yamayı buyuk bi hevesle indirip sonrada şoka uğradığımı belirtmek isterim Soccercenter ailesinden daha harika bi patch beklerdim İlk şoka uğradığım nokta formalar oldu bjk yerine inter feyenordda gs forması gibi ama soradan duzeltme patchi cıktı ama en dikkatimi ceken nokta sudurki konyaspor u aldığımda erhan albayrak ın ZENCİ olmasıydı bu aslında bircok anadolu klubunde boyle dikkat edilmemiş heralde oyuncular mevki olarak ilk 11 olarak ayarlanmamıs baliç ve altan yedek mesela neyse onlar sorun deil bizim halladebileceimiz seyle ama....
Oyunda buyuk bir güç eşitsizliği var bu oyuncuların basında Alex Scykovyak herneyse işte gelio mesela . Örneğin bu oyuncuların guclerine baktığımızda real madrid de bile boyle oyuncular yok nerdeyse galatasarayın yıldızı ribery nin gucleri ise vasatı gecmiyo aynı şekilde bisuru futbolcu boyle ibrahim akın mesela bjk yi sectiğimde bu oyuncuyu oynatamam guclri 60-70 arası
Ayrıca face olayı tum takımlarda faceler oturmamıs yerine hepsinde eksikler var
son olarak milli takımımıza gelelim Birsürü alakasız isim gelmiş ve yine burda face sorunu goruyuoruz tabiki güç orantısızlığıda
Biliyorum patch yapmak kolay iş deil ama bu hatalar oyun içinde gercekten goze batıyo
Stadlarda da baya bi cirkinlikler olmus mesela fb yedek klubesi ustu karman corman 6-0 yazılarıyla dolu samiyende birsuru 100 yıl yazıo old traffordda heryerde şampionlar lligi logosu dolu
Önerim olarak bence bi update patche baslayın hemen olmasın yawas olsun hepsi duzelsin hataların ondan sonra herkes indirsin gusel gusel oynasın.ben yamayı direk sildim mesela ve update cıkana kadar beklicem cıkmassa da yuklemeyi dusunmuyorum
SOccercenter ailesi,
Sizin bu işin altından basarı ile kalkacağınıza inanıyorum ve de bu patchin yeni update ile daha gusel olacaına inanıyorum
herkese saygılar,