Sailorman89 Burak ya şu Galatasaray'ın sarı renkli adidas kaleci formasını yaparmısın ? bu 100. yıl formalarında kaleci için sadece tek forma yapılmış..Home içinde Away içinde aynı formayı kullanmak durumunda kalıyoss :((
SCoRPioN ® İran'ın formaları da tam Malatyaspor forması gibi Msport ama Nike kolpası :) Formalar çok hoş burak...
Bule @ sabri555 : Güzel resimler koyarsan yapabilirim. @ SCoRPioN® : Aynen. Bunlarında forma markası DAEI. Yani Iran'ın ünlü forveti Ali Daei'nin spor şirketiymiş. Bunlarda aynı T90 formalarına benziyo. Bakalım daha neler görcez. :)
gs_serkan Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® :) Muhaua hikayesi bile var :) nedir kardeş hikayesi??şu msport formaları ilk gördüğümde kopmuştum zaten.Bi arada umbronun kolpasını çıkarmıştı malatya.ilginç... BUrak şu ekteki formayı yapman mümkünmü acaba...
Bule Basit bi forma. Yapılır yani. Ama sırt nasıl? Sora bana logoların büyük resimlerini koyarsan hemen yaparım.
Bule Serkan formanı en sonunta bitirdim. "Bizkaika" ve formanın marka sponsorunu ben çizdim. Çünkü internette logolarını bulamadım. Neyse, Umarım beğenirsin. Athletic Club Bilbao SPECIAL
gs_serkan Burak sen bırak git tokyoya konamide çalış. Valla eline koluna sağlık kardeşim.Kırmadın beni.Çok harika olmuş forma.resmin kopyası sanki. :applause: :applause: :applause:
Sailorman89 Burak ; şu AEK Atina'nın yeni adidas formalarını yap gözünün yağına iki yumurta kırimm lütfen :) bendeki formaları cok eski kaldı , update e ekliimm onlarıda pls...
Bule Eyvallah beyler, sağolun. :) Şimdi AEK formalarına başlamayı planlıyorum. Sonra GS Kit Pack yamasını bitircem. Ondan sonra BJK'leri yapabilirim.
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: Bule Eyvallah beyler, sağolun. :) Şimdi AEK formalarına başlamayı planlıyorum. Sonra GS Kit Pack yamasını bitircem. Ondan sonra BJK'leri yapabilirim. oooley be !!!
orkunbjk Orjinal Mesajı Yazan: Bule Ondan sonra BJK'leri yapabilirim. 2005-2006 BJK formaları 1-2 hafta içinde Nouma'nın katılacağı bir gösteriyle pisaya çıkacak.