Merhaba Arkadaşlar,
Hepinizin bildiği üzere ocak ayında Turksportal olarak %100 Türkçe yama çıkarmak için kolları sıvadık. Çeviriyi benim devralmamla beraber oldukça hızlı ilerledik ve yaklaşık 1 ay gibi bir sürede 20' yi aşkın paketi Türkçeye çevirdik. (47 paketten)
Ancak iş sadece benim gayretlerimle ilerlemiyordu, her ne kadar 20 civarında paketi kendim çevirsemde hem çok yorulmaya başlamıştım hem de işlerimin yoğunluğu artmıştı.
Bu zamanda yani şubat ayında SCN' den sevgili NecromanceR ve iori yardımıma koştular. Hiç çekinmeden bana yaptıkları çalışmayı gönderdiler. Kontrol ettiğim çalışmalarının tamamını benim zaten çevirmiş olduğumu gördüm ve istedikleri takdirde kendilerine paket verebileceğimi belirttim. Sağolsunlar, öylesine adamışlar ki kendilerini Türkçe çalışmasına elimde kalan son paketleri alarak gece gündüz demeden çeviri yapmaya başladılar.
Gerçekten de onlar adına zor bir durum, zira çeviri için daha önce anlaştıkları yer verdiği sözü tutmamıştı. Bu benim başıma sıkça gelen bir olay olduğu için bu konuda SCN' i anlabiliyordum.
Şuanda almış oldukları tüm paketleri büyük bir özveriyle tamamlayıp bana gönderdiler, ve iori (aydın) de şuan spikeri Türkçeleştiriyor. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır, zira daha önce de dediğim gibi en sıkışık zamanımda yardımıma koştular.
Türkçe yamayı versiyon olarak 15 Nisan' da Turksportal ve SCN olarak eş zamanlı yayınlayacağız. 15 nisan dan sonra da elimde kalan paketleri bitirmek için uğraş göstereceğim ve en kısa sürede belki yeni bir versiyon belki de direkt % 100 çıkarmak için uğraş vereceğim...
Hem Turksportal' da hem de SCN' de ilk versiyondaki hataların düzeltileceği konular açacağız. Tavsiyem odur ki iki forumu da bunun için takip etmeniz..
Şimdiden hayırlı olması dileklerimle...
Bol FM' li günler....