Bu stadları scn de yapan var mı ki ben gormedim bi senin patch te cıkacak heralde stadlar bide yabancı sitelerde coğunlukla ariel santarelli nin yaptığı stadlar var
Benim yapma sebebim ise mesela socceraccess teki stadlardan ornek vereyim hatta old trafford örneğini veriyim adam resmen batırmış diyebilirim cimler olsun koltuklar olsun bazı reklamlar olsun beğenmedim ve tekrar yaptım Nou camp diosan hiçbi sitede gormedim sadece ben yaptıktan sonra tekrar o sitede farkettim ama bakmadım bile
Bide şöyle bişey var ben oyun oynarken cok kıl oluyorum boyle seylere stad yanlıslıklarına filan o yuzden hem zevki için olsun hem boş zamanlarımda bişey yapmak için olsun stadları yeni baştan yapıyorum
Alpha palette derken Graphic studio daki sağ taraftaki alpha mask opaque transparent vs. gibi ayarlardan bahsediosun galiba anladığım kadarıyla. Eğer oyle ise zaten alpha palette ye dikkat etmeden stad editleyemessin doru duzgun yanlıs textureler ve bozukluklar olusuyo kimi yerde kimi yerde ise istenmeyen renkler saydamlıklar matlıklar oluyo mecbur dikkat etmek zorundasın .
Son olarak ta yapmaya devam edicem stadları cunku gercekten bu işten zevk almaya basladım ve yaptıklarımı da burada paylasıcam isteyen arkadaslarımız yamadan yararlansın diye ama istemeyenler zaten cekmez yamayı ona da ben saygı duyarım
Çim eleştrin için saol dikkat edicem ama ben tv den takip edemediğim için zorlanıyorum reklamlar ve cim kesimleri konusunda internetten bulmaya calısıyorum ama fazla stad resimleri bulamıyorum