Garnett_ManiaC Bu sene kerem gönlüm dışında pek fazla birini görmüyorum.Ama ileriki yıllarda ersan ilyasova,oğuz savaş,cenk akyol gibi yetenekli oyuncuların nba'e gidememesi için hiçbir neden göremiyorum.
Garnett_ManiaC Bence ender giderse bişe yapamas yani bi euroleague maçında bile bi 20pts atmamış 10 asist yapmamış yani bana kalırsa ender almayacaklar bu senede çok vasat oynuyo bana kalırsa solomon iice önünü kapadı ender'in.
Garnett_ManiaC İnşallah öyle olur ama acil kndne güveninin artması gerekio.Tabi bu yedekken çok zor ama nolursa olsn kndne güveni yoksa asla başarılı olamas
Zaradene Ender ve kerem gönlüm Gecen sene sakatlıktan önce kaya peker derdim ama sakatlıktan sonra cok değişti Ayrıyetten Kaya gecen yaz ligine katılmıştı ama beğenilmemişti
Garnett_ManiaC Kaya'nın bir de yaşı var 26 olması lazım.Yani 26 yaşında nba'e gidebilmek için daa üstün yetenekl olmanız lazım.Ender ve Kerem'in o avavntajları da var.
kartalako EYER YABANCILARDA BİZİM EVLADIMIZ DERSEK KHALİD EL AMİN GİDER.MRSİC DEMİYORUM ÇÜNKÜ ÇOOOOK YAŞLANDI
ThEQueSTioN ersan ilyasova ve semih erden ileride nba de oynar bu senede kerem gönlüm ve ender arslan ın girmesi lazım .. bazı oyuncular avrupada oynayamaz nba'de oynar ........
NightWolf15 Orjinal Mesajı Yazan: HeDo ender gencler turnuvasında parkerı kurutmuşl bı adam seneye de kesınlıkle nba de Doru ender gencler basketbol sampiyonasında parkeri deli etmişti hatta sebek yaptı oynattı desek daha doğru suan parker daha ii gerci ama ender de nba de oynamaya basladığı anda aynı seviyeye gelir unutmayın ne de olsa efes pilsen avrupanın en iyi takımlarından biri ender de bu takımın ilk 5 teki guard ı kotu olamaz
*{Bå®ô$_1905}* Ender Arslan , Kerem Gönlüm , Kaya Peker , Serkan Erdoğan , Ömer Onan bence bu adamların gitme ihtimalleri war ama kesin giderler demiorm...
diroix cevher gidicek seneye veya ondan soraki sene nba'e..bi arkadasımın arkadası oluyo cevher ve onu takip eden 3-4 takım warmıs nba'den..
JamSessioN Ersan İlyasova Lottery Pick olabilecek kadar yetenekli. Enderde gidebilir bence çok yetenekli ve gerçek bi pg.