pes_wallahi arkadaşım ellerine sağlık, ama ben o linkten nasıl indirildiğini çözemedim, bi anlatırsan çok sevinirim. saol
serkann pes_wallahi ben sana anlatıyım linki tıkladıktan sonra orada free var onu tıklıcaksın tıkladıktan sonra 45-60 saniye bekliceksin en altta görürsün zaten süra bittikten sonra en altı tıklıcaksın tamam indirme başlamıştır iyi oyunlar ;) :D :D :D
pes_wallahi yalnız bi sorun var, stad karanlık. yani gündüz maçını sanki akşamüzeri yaparmış gibi. ışıklandırma yok. sizde nasıl acaba?? hiç bahseden olmadığına göre ya benimkinde sorun var ya da kimse bunu farketmemiş :)
karakartal717 ellerinize sağlık hocalar coktandır beklioduk ama bi sorum var neden parma pankartaları var orda anlayamadım. :D
cihanpgs BENİM ANLAMADIĞIM PARMA PANKARTLARINI RESİM,DE Mİ GÖRDÜNÜZ YOKSA OYUN İÇİNDE Mİ???EĞER OYUN İÇİNDE VARSA HATA İLE OLMUŞTUR BİR DAHAKİ SEFERE DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞICAM BU KARDARINI LÜTFEN BENİM İÇİN MAZUR GÖRÜN....TEŞEKKÜRLER..... :gurup:
serkann yaw bizde diyoz bu pankartlar nerede neyse stad karanlık olabilir ... tek yol akşam seçmek bölece ışıklar yanar
pes_wallahi eyvallah serkan, akşam seçecez napalım. daha zevkli olur hem. ama ben bi değişiklik de göremedim, eski stadın aynısı gibi. yine de elinize sağlık :applause:
ç@rşı_kartalı Orjinal Mesajı Yazan: cihanpgs BENİM ANLAMADIĞIM PARMA PANKARTLARINI RESİM,DE Mİ GÖRDÜNÜZ YOKSA OYUN İÇİNDE Mİ???EĞER OYUN İÇİNDE VARSA HATA İLE OLMUŞTUR BİR DAHAKİ SEFERE DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞICAM BU KARDARINI LÜTFEN BENİM İÇİN MAZUR GÖRÜN....TEŞEKKÜRLER..... :gurup: abi parma pankartlari su resimden duzeltebilirsin http://rapidshare.de/files/1196665/parma.JPG.html en asadaki parma logolari var ya, onlardir stadtakiler. sen daha iyisini bilirsin abi...
cihanpgs ZOR Bİ İŞ BAYA BEN OKADARINI YAPMASINI BİLMİYORUM HEM OLSA BİLE STADDI YENİDEN UPLOAD ETMEK LAZIM
ç@rşı_kartalı sen daha zorunu yapmisin be baba,bunu mu yapamiyorsun,sadece o parmanin logolarin yerine bi BJK STORE ve aklindan gelen bi bjk sponsoru koyursun okadar hadi be baba lutfen..... :icon_cry: