Orjinal Mesajı Yazan: Akhilleus
Valla ben böyle bi sorunla hiç karşılaşmadım.Serverlarda sorun olabilir belki. Ben genellikle 150-450 civarı latency alıyorum(üstelik 256k'yla)Bazen 500 ü aşıyo ama en fazla 1200 oluyo ki bunlar çok kısa sürüyor. Çok az da olsa lag olmuşluğum var. Bunun dışında hiçbir sorun yaşamıyorum.
ya yok ben şöyle bi şey gördüm izlenimlerim doğrultusunda, sabahları yaklaşık saat 11'e kadar latency'im 512k'ile 300 ü geçmiyo....
ama gelin görün ki öğlen ve öğleden sonra, akşam ve saat gece 12 ye kadar hayvanlar gibi latency oluyo çok afedersiniz....genelde 800 civarı oluyo...sıklıkla da 1000 oluyo...ki bu gecikmelerde oyun oynanıcak gibi değil, zaten parti kurucak eleman bulmak zor kendi levelinde, kendi questinde....bi de latency'den zorlanıyoruz oyunda....ölüp duruyorum o yüzden....
hayır yani bu oyunu zaten kimsenin olmadığı sabahın erken saatleri ve gecenin geç saatlerinde oynamak için aldıysak neden aldık ki onu anlamıyorum....
neyseki 1 aylık hesap açmıştım wow'da, artık bakıcaz, hep böyle giderse, satarım birilerine...
size de tavsiyem şu latency olayını iyice çözmeden, bişeyler planlamadan düşünmeden bu oyunu alıp da başlamayın, üzlürüzsünüz (ben hafiften üzülmüş durumdayım, ama paranın gitmesine değil, oyundan bu nedenlerle zevk alamadığım içn)
bu arada hoca sende söyle yaw 256 yla nası o kadar iyi performans alırsın oyundan, sırrını bizle de paylaş, helal olsun