Dışarıdan heal nasıl oluyor anlamadım. Gerçekten anladığım kadarıyla resmi serverlarda oynamıyorsun. Resmi serverlarda hiçbir delloya dışarıdan etki edilemez, görünmezlik açan bir rogue'un yazısı da kesinlikle kaybolur. İnanılmaz hatalar. Dün kendi lvlımda bir warlock yendim. Yenilemeyecek bir sınıf değil warlock. Hunter'lara izlenen taktiğin aynısını izleyince yenilebiliyorlar. Bak tekrarlayayım bir rogue için taktiği. Roguelarda sap denilen bir özellik var, bu özellikle düşmanı uyutuyorsun ve senin bir sonraki vuruşuna kadar düşman uyuyor. Bu özellik yüzünden önemli instancelarda her zaman roguelara ihtiyaç duyulur. Adamın kendine sap yapıp önce yaratığını öldürürsen adamın sana yapabileceği hiçbirşey kalmaz...
Warlockların yapabildiği heal stone'a benzer bir cristali UN-GORO CRATER'den bulabilirsin. Topladığın yeşil ve sarı kristalleri ungorodaki büyük kristale götürürsen sana saniyede 132 health verebilen ve 10 saniye etkisi olan kristallerden yapar...
Not**Sizin serverınızda bir allience bir horde ile konuşabiliyor mu? Biz de diller farklı....Özel bir şifrelemeyle yazdıklarından çok farklı yazılar çıkıyor. Mesela biraz dili çözmeye başladık, onların dilinde "KEK" biz de "LOL" demek :D Ama resmi serverda oynamıyorsan cidden öyle olmayabilir. Madem bu kadar hastasısın resmi serverda oyna derim ben sana, o zaman stealth'ın ne kadar deli edici olduğunu, duellolarda dışarıdan asla etki edilemeyeceğini veya bunun gibi bir sürü özelliğin gerçeklerini görmeni isterim. Ben undead warlock arkadaşını falan bulamam, senin serverımla benimki arasında uzaktan yakından bir alaka yok :)