Orjinal Mesajı Yazan: biohazard
ne mutlu sana parayı verip orjinal aldıysan...orjinal almakla bitse bende alıcam ama birde aylık 14 dolar vermek var benim içime sinmedi şahsen şuan diabloturk te oynuyorum tabi birçok sorunda oluyor...lvl 10 oldum ama su meslek olaylarını anlamadım biraz anlatırmısın birde sehirler arası yolculıgu nasıl yapıyoruz ben night elf im bildigin gibi night elf şehri bir ada ve bu adadan karşı şehirlere nasıl geçiş yapılıyor ögrenemedim daha:( yardımcı olursan sevinirim...
Meslek konusu çok basit olmuş, mesela ben kendi mesleğimden bahsedeyim. Leatherworking için kenarda kıyıda bulunan hayvanlardan kesip leatherworker mağazalarından aldığın bıçakla derisini yüzmek. Daha sonra topladığın derilerin farklı cinslerine göre giysiler ya da ilkyardım malzemeleri yapabilirsin, ister kendin kullanırsın ister vendor'a satıp para kazanırsın.Ya da mesleğin diğer çok tutulan bir meslek olan mining-blacksmithing ise dağlardan özel parçalar bulman daha sonra da blacksmithing dükkanlarındaki ateşte bu taşları işleyerek zırh, kılıç, hançer vs. yapabilirsin. Böyle bir süre yaparak meslek skillini geliştirebilirsin, belli bir seviyeye geldiğinde yine özel meslek dükkanındaki trainerlardan yeni teknikler öğreniyorsun, mesela her level atlamada sınıf trainerına gidip savaş tekniği öğrendiğin gibi...
Şehirleri dolaşma konusunda da açıkçası stormwind veya ironforge'da olsan yardım edebilirdim ancak henüz ben de teldrassil'e gelemediğim için bilemiyorum orayı. Ama zaten lvl 10'da çıkmam ben olsam şehir dışına hemen, mesleğini, savaş tekniklerini falan iyice geliştir level 15 civarlarına gelince düşün bence başka şehirlere gitmeyi.
Bu arada bu kadar büyük bir haritada Türk serverlarında yeteri kadar kişi var mı?