rapper arkadaşlar tanıyomusunuz bu rapçiyi.ya bende bunun şarkıları var bi kaç şarkısında sagopa ve fuatlada sölüo tabi hem sagopa hem fuatla deil bi bi kaç şarkıda fuat bi kaç şarkıda sagopa ile sölüo.ve bunlar kesinlikle kesilip de şarkının içine eklenmiş sesler deil.bu herifi ben hiç rap sitelerinde görmedim hem.ve bu adam güneydoğudan gaziantepten.bence çok iyi bişi rap yayılmış iyice.yani dinleniodu ama ayrıca güneydoğudan da yapanların çıkması iyi bişey en son antalya hiphop festivalinde diyatbakırdan bi adam görmüştüm ayrıca.
emre_acar1989 valla bende ilk defa duyuyorum...ilginç...bi upload sitesine falan eklesende dinlesek....?
Exvision IQ doğudan gelen bir RAP'çi diye biliyorum...Sagopa konserinde onu Mira ekibine alacağını söylemiş....Bakalım neler olacak..
rapper evet başta da belirttiğim gibi gaziantepten geliyor.mp3lerini indirebileceğiniz bi site bilmiyorum bi şarkısını upload edicem.
AiAS bnde fuatın ropörtaj görüntüleri war çoğu ropörtajında bahsedio bu IQ'dan ama grup diodu sanırm mc diil grup we çok ii diodu fuat hiç dinlemedm.Ama bu işi çözmş dio fuat IQ için :applause:
rapper buyrun download http://rapidshare.de/files/882907/BATI_BELINDEN_ANTEBE_I_Q_FEAT_FUAT_F_U.zip.html
rapper nasıl dinledinizmi şarkıyı IQ bence iyi söylüyor fuatta destek vericekse bu adama ayrıca sagopada destek vericekse bu adam daha ne istioki iki günde albümünü yapar konserlere başlar (inşallah)
UfUk-Fb Dinledim sözleri pek beğenmedim ama başarılı cidden, ki sagopa ve fuat destek verirse iyi yerlere gelir
dRaGaO ! beyler sitede suan bişe war galba inmio indirenleden 1 ark bana msn wersin ben onla konusiim..
dRaGaO ! yaw şimdi bu adamın tipini cok merak ettim beyler nerden bulabilrim fotosunu? bide şarkıda ilk antebe falan dio o adam deil demi? fuattan ders alır falan dio o adam demi?
rapper batı berlinden antebe diyen adam fuat şarkıyı ilk bölümü fuat söylüo sonra ıq sölüo fotoğrofı yok valla bende