Sheva24 baktım herkes nakamura diyor bir deniyim dedim nakamurayı.bir kaç tane attım hepsi gol oldu.bende anlıyamadım bence beckhamdan bile iyi
yavru kartal Orjinal Mesajı Yazan: HaTcHeT tabiii zıdan ve de recoba iyi çekiyor. Ama yavru kartal'a Güvenin :) Dostum sen harbi delikanlı birisin.Sen bu oyunu gerçekten biliyosun ve anlıyosun.Sana her konuda katılıyorum.Ayrıca Arjantin'le oynamama rağmen Veron frikiklerde pekte iyi değil...
yavru kartal Orjinal Mesajı Yazan: gsomer72 baktım herkes nakamura diyor bir deniyim dedim nakamurayı.bir kaç tane attım hepsi gol oldu.bende anlıyamadım bence beckhamdan bile iyi Kardeş biz boşunamı yıllardır oynuyoruz.Bak Nakamura'yı deneyen sen ve diğer arkadaşlar gördüler asıl frikikçiyi....
Mc.Speedy bence Nakamura Roberto Carlos Recoba Emre Belözoğlu Beckam ......YANİ HEPSİDE İİ OYUNCUDUR..
oydemir kesinLikLe Classic Germany / Litbauski derim.özeLLikLeri çok yüksek oLmamasIna ragmen füze gibi vuruo.özeL bi durumu var sanIrIm :)
David_Beckham adriano roberto carlos ve Beckham çok güzel vuruyor....Roberto carlosun vuruş hareketi harika!adriano zaten süper vuruyor.beckhamda süper falso veriyor..
GeNc_fb1907_23 ha bi de alex aguinaga diye bi oyuncu var colombia da sanırım bende challange training de freekick shoot da birinci ve mukemmel vuruyo
yavru kartal Arkadaşlar güzel bir önerim daha var.Tıpkı Nakamura'da olduğu gibi randıman verecek olan bi oyuncu.Takımını hatırlamıyorum ama bu oyuncu ''RENARD''.Bi deneyin göreceksiniz.Güçleri pek parlak değil ama çok ii bir frikikçi.Deneyin görün...