T-Mac #1 abi www.eastbay.com da çok ucuz ayakkabılar war.onu zıplama geliştirme programı konusunda tartışıyorduk.son sayfalarına bak göreceksin.ben de buraya özel açtım.sende gir bi bak eastbay e
götveren heh ii yapmişssin saol burdan dewam edelim... ne kadar sure icinde gelio onuda belirtelim...VC4 ark.ım da war biras fazla kaba gozukuo hele arkadan kotu gozukuo demişsin abi belirtsene şu zamanı... ben "belirtelim" derken eastbay dan ayakkabı getirten arkadasın belirtmesini kastedmiştim:)..
ThEQueSTioN bu ayakkabıların kargo ücreti ne kadar?? eğer uygunsa ben iyi bi ayakkabı alırm ordan ...
HotSauce18 bencede buraya gelmesi ii olmuş zıplama geliştirme programının topiğinde ayakkabı tartışılıyo:D:D:D ayakkabılar yurtdışında ucuzda gelirken kargo ücreti ve gümrük olayı var acaba gümrükten geçiriliyomu duyduğuma göre kargo 25-30$ arsında bişeymiş o zaman bi şey değil toptan bi kaç bi şey alsan gayet iiye gelir arkadaşlar aramızdan biri kendini feda ederek bu alışveriş olayını deneyecek başka türlü olmaz dualarımız onun yanındadır..:rolleyes::rolleyes::scn_op::scn_op:
ozdi arkadaşlar oyunculara özel ayakkabılar var. Mesela Mike bibby'nin ayakkabıları : acaba Bunlar bir yerde satılıyormudur..? Mike bibby'nin se almak isterim...
koberk abi ben antalya da oturuyorum.ve benim çok iyi tanıdığım bi abi geitritmişti bundan.süper oluyo ama bi kaç taneden fazla getirtince sorun çıkabiliyo gümrükten geçerken,adam kıllanıyomuş acaba buraya getirtip satıyo mu falan diye.ama 2-3 tane pek sorun olmaz.site süper ve güveniir.
götveren biby ninkileri sewmedim:) nike da ozel uretimlerde *****(5yıldız)oluodu dei hetirliom jordan da ne bilmiorum...sitenin guvenilir olduğuna inandim...şimdi kargo ucret ve suresi kaldı..onlardanda emin olursam kesin alırım...yani kendimi feda etmeye hazırım HotSauce18:D
T-Mac #1 abi bide bunun vergisi yok mu?mal başına malın %70 falan vergi alıyorlarmiş herhalde onun için türkiye de o kadar pahalı(yanlış da olabilir hemen telaşlanmayın) ama o siteden ayakkabı alan arkadaş bizi aydınlatsa da biz de ona göre alırız. harun sen hangi ayakkabıyı alacan?
T-Mac #1 combocuTR abi sen hangi ayakkabıyı aldın sitede kaç USD yazıyordu sana kaç gün sonra geldi sana kaça patladı abi şunları bi açıklada bi aydınlanalım :D
götveren walla yaw sırf bi laf ortaya cıktı ümitlendik:Dkonu acildi ark dan tepki yokh:) bilgilendirse de bizi bizde ona gore harekete gecsek:D bu arada ben ya huarache2k4 alcam(ama istediğim rengi yok sitede)yada VC IV alcam...
T-Mac #1 abi ben alırsam t-mac3 veya jordan men's team elite II $69 veya jordan men's game changer oda 69 dolar ama ayakkabı numaralarına bak jordanlarda sadece bunlar bana oluyo. abi bide bu combocutr açıklasa vergi olayını
ForzAKaaN yaa abicim bunlar güsel ayakkabılarda bni fazla zıplatcak bi ayakkabı war mı peki yani şöle zıpladım mı bi 5-6 cm.yukarı zıpliyim he bi de şu var mesela ayakkabı geldi ve beğenmedim bi daa mı kargo ödicem yoksa onu şirket mi karşılicak???:)
T-Mac #1 http://www.eastbay.com/catalog/productdetail.cfm?TID=5555-47120511560147110373753-0&supercat=home&model_nbr=38548&sku=384215&module=home&action=viewMVPicks_%3Cfont%20color%3D%22red%22%3EBASKETBALL%20SHOE%20SALE%21%21%3C%2Ffont%3E&zone=1&grid=45 burada INTERNET ONLY PRICE yazıyo abi bu ne demek?yani kargo ücreti falan almıyor mu?? :bilmemki:
ForzAKaaN Orjinal Mesajı Yazan: T-Mac #1 http://www.eastbay.com/catalog/productdetail.cfm?TID=5555-47120511560147110373753-0&supercat=home&model_nbr=38548&sku=384215&module=home&action=viewMVPicks_%3Cfont%20color%3D%22red%22%3EBASKETBALL%20SHOE%20SALE%21%21%3C%2Ffont%3E&zone=1&grid=45 burada INTERNET ONLY PRICE yazıyo abi bu ne demek?yani kargo ücreti falan almıyor mu?? :bilmemki: hayır almıo :) :) heyecanlanma boşuna o süs gibi bişey reklam yaani!!! ayrıca bu ayakkabının aynısı bisim burdaki adidas mağazasında var ve 99milyon!!!burda ise sadece 30dolar :) LÜTFEN EN ÇOK ZIPLATAN AYAKKABIYI BULAN BURAYA LİNKİ VERSİN!!!