yasinatalay1905 arkadaslar tezahüratları yaparken 3647480 gibi bi boyuta büyütme olayında bi sorun var şöyleki son sayı afs explorer da 8 oluyo (yani 3647488) onun için yama olmuyo ne yapabilirim artı afs explorer 3.4 ü nasıl bulabilirim bende 2.0 var
yasinatalay1905 boyut büyütmede aynı sayıyı tutturamıyorum 8 fazlası çıkıyo yama olmuyo afs 2.0 ile yapıyom 3.4 ün linkini verebilecek varmı
kcin Abi elinde olan birisi rapidshare'e fln koysun bunu ya diğer linkler çalışmıyo,biz de faydalanalım hadi allah rızası için.. :/
Tuncay1980 selam ustalar, gec kaldim galiba. tekrar sunan olmazmi bunu? bana Ali Sami Yen ve tezeruhatlar lagzim
YaTTara35 Yaw bende de nedense baska takimlarda calisiyor Galatasarayda calmiyor giris müzigi okey ama tezahuratlar baskalarinin macinda mesela italyan takimlarina karsi oynarken neden acaba
PaNZeR_21 abe link çalışmıyor bunu yayınlayan arkadaş birazda özverili olup linki yenilese dahada memnun olacağız
YaTTara35 Orjinal Mesajı Yazan: NightWolf15 O tezahuratlar bazı italyan takımlarıyla ortak dosyada olduu için ole peki bunun caresi yokmu yaw
by_samet beyler biri bana gönderebilirmi Link El fatiha olmuşta msn sametbayram2004@hotmail.com veya sametbayram@gmail.com