Felipe²°°³ Sesleri düzeltin bence kazanin icinden gelirmis gibi cok yanki var tezahuratlarda Hic anlasilmiyo dedikleri ... Kafa sisiriyo onun disinda idare denecek bi patch ellinize saglik
NightWolf15 Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan samiyen stadı hangi stadın yerine gelecek adı ne olacak ben yüklüyemiyom stadı niye yardım etmiyosunuz Dostum biz patchin içine readme diye bi dosya koyduk ve orada anlattık stadı stw14dr_base.bin stw14df_base.bin stw14nf_base.bin stw14nr_base.bin dosyaları uzerine koyuyosunuz ayrıca stad ennio tardini stadının ustune editlenmiştir vede bu stadın menudeki gorunusu ali samiyen satdı olarak deiştirilmiştir ve patchte sorun yasayan arkadaslarımız için readme de gerekli bilgiyi bulabilirler
bkozen Arkadaşlar ya ben 1 part çektim. 2. part asfx dosyası iniyor. Sesleri İmport ettim ama maalesef çalışmadı arkadaşım senin verdiğin msn adresine kendimi ekledim bkozen@hotmail.com yapabilen bir arkadaş varsa beni kişi listesine ekleyebilirmi muhabbet edebiliriz ve yardımlaşırız lütfennn.....::::DDD :elsalla:
ercanguney yaw part 1 tamam ama part 2 ortalarda yok nasıl olcak bu ya arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz :silah:
NightWolf15 Burdan İndirebilirsiniz http://www.soccercenter.net/forum/showthread.php?p=480882#post480882