navoski Pes 4 Tr Versiyon v1.0 yamayı bir türlü indiremiyorum.lütfen yardım edin nerden indirebilirim
navoski Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX evet bende de ayni sorun link'e bastimi geri anasayfaya donuyo... Pes 4 Tr Versiyon v1.0 yamasını bir türlü indiremiyorum lütfen yardım
cracks Orjinal Mesajı Yazan: İsildur Son bir eleştiri yapayım.Oyuna Türk hakemler eklemişsin.Güzel olmuş,but diğer hakemlerin isimlerini dünyaca ünlü hakemlerle değiştirseydin.Gerçi bu bir tavsiye.Yamanın süper olduğunu hatırlatmak istiyorum ve herkesin bu yamayı indirmesini tavsiye etmekte hiçbir sakınca görmüyorum. abi sen ekle...DKZ Studio ile e_text.afs dosyasının içinde tüm yazılar.hatta creditte geçen yazılara ben kendi ismimi filan eklemiştim.bnimki tükçeydi zaten.anladığım kadar yapmıştım ben..
ogguz907 ben indirdim sorunsuz......ama menü renkleri begen medim kar1_1k olmus daha duzgun olabilirdi
Black God linkler yenilendi http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/haberdetay&eylem=habergoster&haberid=101
marabona bi arkadaş Rapidshare'ye atabilir mi ?? filefront srverlarına girio oradan da ne yapsam inmiyor
Ronaldinho1983 Inmeye iniyor ama hedef olarak e_text.afs secemiyorum gorunmuyor. bi yardimci olsaniz lutfen tolga_uncu2@hotmail.com Apply Pach in imagemi Apply Pach in Folder mi hangisi ???
ufuk_abay arkadaşlar ben indirdim ama dkz studio ile açmaya kalktığımda error veriyo napıcam bi yardım edin nce programı açıp load diyorum scn nin yamasını seçiyorum olmuyo sora snc nin yamasına 2 kere tıklıom yine olmuyo error veriip pat diye kapanıyo napıcam
salihbertan ya beyler ben size bişi dicem bu linklerin hiçbir sağlam değil bunun farkında mısınız bilmiyorum ama buna bir çare bulmamız lazım indirmek istediğim hiç bir şeyi indiremedim daha eğer bunla uğraşmayacaksak boşuna yeni şeylerde bulmaya çalışmayalım:mad: