Black God Oyundaki training mod hariç ( oyundan kaynaklanan bir neden yüzünden ) tüm yazılar türkçeleşiyor özellikle master lig ve edit modda türkçe bu yama v1.0 inşallah v2.0 da %100 olaacak boyutu da ufak sadece 1.7 mb indirmek için http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/haberdetay&eylem=habergoster&haberid=101 yorumlarınızı bekliyorum
İsildur Great work Mr.Black God,but(Artık Türkçe takılayım.)Keşke Grand Patch'deki menüleri kullansaydın.Biliyorum,TSL içinde olacak bir yama ama şimdilik sen TSL'den ayrı çıkardığı için GP'deki menüleri kullansaydın.
Black God evet ama istersen grand patch deki menüleri bir yere export et sonra bu yamayı yükledikten sonra import et
cag1 dosya tam yüklenmiyor dosyayı hatalı upload etmişiniz herhalde indirmek için sabırzılanıyorum<..................
cag1 şimdi flash get kurdum onla deniyorum her halde bu sefer iniyor bağlantım 56k ondan olabilir adsl değil
CrimE Yama çok güzel bi şeye benziyo... da beni oku dosyasında pestr.afp yi import ederken 1. soruya evet 2. soruya hayır diyin yazıyo. Ben aynen yaptım ama oyunda bi değişiklik olmadı.Ayrıca tittle da denedim o da olmadı. Bende Grand P. var. ondan mı acaba .???
Black God Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Yama çok güzel bi şeye benziyo... da beni oku dosyasında pestr.afp yi import ederken 1. soruya evet 2. soruya hayır diyin yazıyo. Ben aynen yaptım ama oyunda bi değişiklik olmadı.Ayrıca tittle da denedim o da olmadı. Bende Grand P. var. ondan mı acaba .??? zannetmem tekrar dene