SYBERIA arkadaşlar burada beğendiğiniz ktapların isimlerini yazalım ve onlar üzer,nde tartışalım nedersiniz
masterran tabii ki yüzüklerin efendisi.....hayatımda şu ana kadar zevkle okuduğum bi kitap hatırlamıyorum .......derdim eğer o kitap olmasaydı :)
Dabulu birde SİMYACI adlı bir kitap var tavsiye ederim. yazarı PAULO COELHO ve 166 sayfalık bir kitap.
iN-T-CoMe Ölüm Kapısı serisi var 1 haftada bitti ... İşte bile okumaya falan başlamıştım ... Çok güzel bir seri ...
karakartal717 Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu birde SİMYACI adlı bir kitap var tavsiye ederim. yazarı PAULO COELHO ve 166 sayfalık bir kitap. evet cok ii bir kitaptır hayattan umduğunu bulamayan herkese öneririm şimdiye kez 4 kez okudum her okudugumda bambaska seyler öğrenip notlar alıp onları okuyorum
tayfurcan hayatımda okuduğum ilk ve son kitap da vincinin şifresi yazın çeşmede sıkıntıdan okudum ....500 sayfaya yakın bi kitap
YeshiL **Metal fırtına, Suç Ve Ceza, Simyacı,İdamlık Genç Ve Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar...**
Overkill Ben çok kitap okumuştum ama Stephen King'in Kara Kule'si gibisini hiç okumamıştım. Neredeyse Kara Kule'nin yolunda tüm diğer kitaplar yalan oldu. Kesinlikle tavsiye ederim serinin ilk kitabı Kara Kule-Silahşör piyasaya S. King'in önsözüyle yeniden çıkarıldı. Mutlaka başlayın bu kitaba. Roland'a Kara kule yolunda eşlik ederken 400 sayfa bir solukta bitecek garanti veriyorum..
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Ben çok kitap okumuştum ama Stephen King'in Kara Kule'si gibisini hiç okumamıştım. Neredeyse Kara Kule'nin yolunda tüm diğer kitaplar yalan oldu. Kesinlikle tavsiye ederim serinin ilk kitabı Kara Kule-Silahşör piyasaya S. King'in önsözüyle yeniden çıkarıldı. Mutlaka başlayın bu kitaba. Roland'a Kara kule yolunda eşlik ederken 400 sayfa bir solukta bitecek garanti veriyorum.. Stephen King hayranı bir insan olarak daha okuma şansım olmadı . Bir arkadaşa hediye etmiştim seriyi çok beğendi..Okuduğuım kitaplar bitsin kendimede alacağım
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Oktay Metin Aydoğan'ın yazdığı "BİTMEYEN OYUN:Türkiye'yi Bekleyen Tehlikeler" isimli kitaptan çok etkilendim. Kitabı okuyan varsa tartışmaktan büyük bir zevk duyarım :) . bu kitap bende var ama henüz okumadım ama sen tavsiye ettiğine göre güzel sanırım en kısa zamanda okmaya başlıyacağım ;) bu arada konuyu açan ark. teşekkürler böylece buradaki kitap tavsiyeleriden bende faydalanıyorum ;)
Overkill Metal Fırtına'yı fazla tavsiye etmiyorum. Ha içinizdeki Amerika düşmanını tatmin etmek isterseniz alın ama "bir eser" olarak beş para etmez..
blueeda metal fırtınayı okuycam bakalım..ama başından kalkamadığım tek kitap hayalet gemidir heralde..
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: amateur METAL FIRTINA adlı kitap muhteşem.Herkese tavsiye ederim. O kitap inanılmaz ilgi gördü ama ben daha okuyamadım en kısa zamanda alıp okurum.