OzGuR Orjinal Mesajı Yazan: OveRHaLF http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp deneyin bakiiöm benimki 265 cıkıyo benimki 130 çıkıo ama www.kablonet.com da 230 çıkıo nası iş bu :bilmemki:
KiNG bekleyip görücez bakalım.Hemen geçmesini zaten bekliyemiyiz.Ayrıca dn geceden beri şahsım olarak 13 k ile dl yapıyorum.512 beklerken 128 e mi düştü yoksa?Çalışma var diye aldırış etmiyorum ama hala hızım 128k.Testlerde de 128k çıkıyor.Hadi hayırlısı
[H@CK€R]***KORS@N*** Ben de hala bir ilerleme yok. Yaptığım testlerde bir artış olmadı. Download hızı ise yine aynı 27 kb/s.
gencfbdaywalker Ya üFFFFFFFF Yaaaaaaaaaa :,( :,( :,( :,( :,( benimkide hızlanmadı Ama NeyseK iYawashlama yok
HellscreaM off bu turktelekom bizle dalgamı geciyor boyle baksanıza milletin hızı artacagına düsüyor...
NightWolf15 beyler bende bi ara garip bişi oldu bugun edonkey de download yapıodum ve aynı anda paralel den laptopta babam surf yapıodu download hızım edonkey de 38kb lere kadar cıktı ve 30-40 dk kadar 30-38 arasında seyretti bende baya bi download yaptım hatta hatıra olsun die bi tane de screen cektim inşallah yukseltirler kısa zamanda benim sabrım kalmadı ayın 3 de geride kaldı
2ampara***Womanizer benim mesela download a ilk bağlantım da 96 falan yazıo ama düşüo 26 ya:(:(:(:sad: