serkann evet arkadaşlar bakınca ibter alıcağımız ve başımıza gelmemesi için dua edeceğimiz resimleri buraya koyuyor sizlerdende resim ve görüşlerinizi bekliyorum... :icon_cry:
serkann Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn bu konu kapanır benden solemesi... böyle bir konu aççabilirmiyim diye sordum ve izin aldım ama kapatılırsa bilemem orasını artık...
götveren Orjinal Mesajı Yazan: serkann böyle bir konu aççabilirmiyim diye sordum ve izin aldım ama kapatılırsa bilemem orasını artık... kardeş boyle mi tam bilemiorum ama o tip bi resmin bulunduğu bi konu wardii...kilitlenmişti... gerekce olarak .... uygun düşmeyeceği yaziodu die hatırlıorum... izin aldıysan bişi olmas herhalde...
götveren yaw tam ifade edemedim şimdi tepki gelir die düşünüorum.... yaş ortalamasi derken yanlişlik yaptım:D cok genc arkadaslarda war forumda sakıncalı olabilir die cevireyim:D ole bişi yaziodu işte son msj da...:)
serkann böyle resimlerden kapatılırsa bişey söyleyemem ama bence normal resimler burada yani tahminimce en az 13 yaş ve üstü var bunlardan korkacaklarını pesk sanmam
serkann şimdiden bu kadar tepki gördü ve daha fazla göreceğini düşünüyorum bu nedenden dolayı yetkili arkadaşlardan bu konuyu silmelerini rica ediyorum şimdiden teşekkürler
serkann Orjinal Mesajı Yazan: uA-Batuhan Abi 3.Resmi bişeye benzettim.. :lol: neye benzettin :hihi::hihi:
YeshiL **Rotten'den Bulduğun Kesin Bari İSRAİL'in Jenin Kampında FİLİSTİN'lilere Uyguladığı Vahşeti Gösterseydin ALLAH Bizi O Tür Şeylerdende Korusun...**
Black God Abi allah israilin belasını versin başak bişey demiyorum lanet olsun o şarona allah bu israillilere evlat acısı versin ne diyim o şaron şerefsizini bi yakalasam:mad: http://poetry.rotten.com/jenin/0003/ işte o kaptan bi resim
Black God Bu arada daha fazlası da var ama bakmak bile istemiyorum LÜTFEN KONUYU SİLMEYİN İNSANLAR İSRAİLİN NE OLDUĞUNU GÖRSÜN
Black God http://www.boykot.net/boykot.htm bu sayfaya bakın ve kesinlikle bu ürünleri kullanmayın bu ürünlerin sahipleri direk israil ve abd ye destek veriyor ŞU SEBEPLE SİLİNMEMESİNİ İSTİYORUM : BU KONU SİYASİ DEĞİL İNSANLIKLA ALAKALI