oydemir Arkadaşlar nihayet gooolll sesini yaptım Melih Gümüşcıçak bagiriyo goooll diyee ama tek problem 2-3 ve 4 cü gollerde gooll sesi çıkması isteyen olursa yollayabilirim :)
DIE ben isterim gooollll diye bağırıp sonra samba tarzı müzik çalıyo staddaki gibim yane yucelsedat@hotmail.com msn açık zati sürekli bide şu oyunu online oynıyabilsem
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: DIE ben isterim gooollll diye bağırıp sonra samba tarzı müzik çalıyo staddaki gibim yane yucelsedat@hotmail.com msn açık zati sürekli bide şu oyunu online oynıyabilsem yok ya maçi anlatan spiker varya gol attıgın zaman goolll sesini digitürk ün spikerleri Melih Gümüşbıcak veya Ercan Taner varya onlar bagiriyoo goool diyeee hatta birinde ( goooll serhat atti ) diye bagiriyoo :)
oydemir Evet arkadaşlar şu andan itibaren hani hatırlarmısınız P.V.Hoojdonk'un İstanbul ŞÜKRÜ SARACOĞLU'nda Sparta prag'a attiği gol vardiya işte onu Star tv nin spor spikeri Sabri UGAN ( Gooooooolll pier van hoojdonk ) diye bagırıyoduya onu oyuna ekledim Samba müziği eşliğinde mükemmel oldu bence:) denemek isteyen arkadaşlara özelden gönderebilirim oydemir@hotmail.com
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: serkann tamam ben isterim ve sana söyleyeceğim başka şeylerde var Söyle kardeş emrin olurr dinliyorum senii :)
serkann Orjinal Mesajı Yazan: tifosie ister msnden tifosie@beyazinek.com ister maile atarsanda olur tifosiercan@yahoo.com :) bu sadece 1 kişi içinmi geçerli
Istaka ya bunun tek tek yollıcağına upload yapsana hem sen çekmessin hemde başkası al http://www.rapidshare.de/en/webhosting.html buraya upload yap ve adresi ver...
serkann Orjinal Mesajı Yazan: heliotrope abıcım hemen yolla supersın ya pes 4 de olur herhalde olucak çok yakında mr_anderson arkadaşımız yapıyor