CombocuTR Ben Lebron James hayranıyım...Sizde öyleyseniz onla ilgili video ve resim linklerini biliyosanız yazın ve Lebron hakkındaki görüşleriniz belirtin... ;)
NORTON Adami ben Powerade Reklamlari olmasa hic tanimayacaktim. Adam o 3lük leri gercekten atiyorsa Lebron James Sevenler Dernegi kuralim....
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: JamSessioN Ehehe ordan o atış stiliyle 2 tane üstüste atsın bende adımı lebron james yapiim. :D al bendende o kadar kardeşimin isminid değiştirebilirim :)
CombocuTR Tamam o reklam biraz abartma olmuş atsa Michael Jordan atardı...Bencede o stille atamaz o mesafeden ama gelecekte NBA'de çok iyi işler yapacak Lebron James... :applause: :applause: :applause:
JamSessioN Yaw zaten Lebron un Nba tarihindeki en ii (komple bi oyuncu olarak) 10 arasına gireceğini; hatta 5 de olabilr, herkes kabul ediyo.
CombocuTR Lebron'un fotoğrafları ve kliblerinin linklerini bilen varsa versin pls :confused: Sana katılıyorum...Geleceğin yıldızı Lebron olacak :applause: :applause: :applause:
CombocuTR OK'de bir türlü yükleyemedim ki tam download kısmındaki linkleri yazdığından emin misin? :confused: :confused: :confused:
HotSauce18 Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR OK'de bir türlü yükleyemedim ki tam download kısmındaki linkleri yazdığından emin misin? :confused: :confused: :confused: yükleyemedin mi?? abi zone.ee diye bi site açılıyo bekliyosun biraz sonra (işallah xp kullanıyosundur) yukarıda ınternet expoler bu dosyanın karşıdan yüklemesini kısıtladı diyo sağ tıklıyodun dosyayı karşıdan yükle diyosun....
kartalako bence lebron nba de para kazanma amacıyla buraya kadar geldii aslında melo ve wade bence daha iyi :applause:
Fevzi Yani belki LeBron sevenler kızacak ama Wade bence daha iyi bir sporcu yani sizce lisedeyken Hummer'la gezen biri şımarma dozunu kaçırmamış mıdır?Oysa Wade'in röportajını izlemiştim,LeBron'dan çok daha mütevazı ve alçak gönüllü:)
HotSauce18 şımarıklık ve mütevazilik ayrı konu lebron ın davranışları ii olmayabilir ama oyununa kimse laf söyleyemez çünkü lebron büyük bi basketbolcu. davranışları ona kalmış seven olur sevmeyen olur herkesin kabullenmesi lazım lebron daha genç ve önünde uzun yıllar var ileride çok ii bir oyuncu olacağından hiç şüphem yok. boşuna king james demiyolar. hem kim lisdeyken nike ile 70 milyon$ dolarlık anlaşma yapacak vede lüks bi hayat sürmeyecek. okula helikopterle gelirdim be...:)
gostik bende sevıom ama eskısı kadar takıp edemıom bı ara uye falan olmustum sıtesıne..ya lebronjames.com veya nettı googleden aratın bulrusaunuz..
beko Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR Tamam o reklam biraz abartma olmuş atsa Michael Jordan atardı...Bencede o stille atamaz o mesafeden ama gelecekte NBA'de çok iyi işler yapacak Lebron James... :applause: :applause: :applause: jordan ın atabilmesi ne alaka anlamadım ...... ama reklam hakikaten abartı :D