bırakın arkadaşlar bu ağlama,ayaklarına kapanma olaylarını yaw kızları kendinizden daha çok soğutuyorsunuz.Benim sana tavsiyem kardeşim kendine ambargo koymalısın!Zordur ama dediklerimi yap unutursun bak gör.
-telefonunu kapa evde bırak yani onu aramamak için kendine imkan tanı.
-sürekli arkadaş çevrene önem ver (aileyi rencide etmeden tabi) gez,gör eğlen daha yaşın kaç (hatta yaşımız kaç?)
-Tek onu görme yani o yoksa başkasıda yok gibi bişey yer etmesin kafanda.Unutamıyosan bile etrafındakileri görmek iyi kötü kesişmek yeniliklere (yeni hatunlara) atılımcı olmak aklının bi ucunda bulunsun.
-son olarak başka birini bulmayı başarırsan ki bu zordur (benim için öyle) çık ve o uğrunda köpek olduğun kıza tam anlamıyla madik at! (Senin artık tamamen onu unuttuğunu ve artık senin için kendisinin önemsiz olduğunu anlasın!!)
bu son dediğimden sonra kız seni tekrar elde etmek isticektir büyük ihtimal eğer istemese bile artık sen onu unutmuş olcaksındır.
yani en sonunda diyceksinki aa unuttum gitti? sonra benim gibi "aşk da neymiş yaw" falan demeye başlıcaksın.
Ama uzaklaşmaya çalışmazda hala onu elde etmeye çalışırsan bak o zaman işin şu benim dediklerimi yapmandan çok daha zor olacak..
Ne demişler
Love is the name, Sexs is the game...
(forumu aykırıda konuştuk senin için e artık yap bi film ambargosu kal sağlıcakla :) )