TWISTER bikersinde murat göğebakan market açılışına gelmişti kendi posterini imzalatmıştım tv deki haliyle hiç ilgisi yok bi gözü tavana diğeri yere bakıyor topal topal geziyor posteri imzalarken gülememek için kendimi zor tuttum bide tolga garipoğlu 'yla tanıştım o zamanlar hugo cuydum
ngn murat gogebakan besiktas ta bizim mahallenin berberine gelirdi harbi uyuz bi tipti. eski gsli vedat bizim kuzenin asker arkadasıydı. sonra yerel bi sanatcıdır eskisehir dısındakiler bilmez. mithat korler ve saim gurses ile baya bi muhabbet etmistik zamanında
Pizarro beyler bende alpayın babasıyla benim babam kankaydı o sayede tüm futbolcuları tanıyorum desem yalan olmaz zuhahahah
Tearaway hee bide unuttum göztepede oynarken Metin Diyadin Majdan Bide Mustafa Özkan ile mac yapmıstık majdana bi gol atmıstım :D
*{Bå®ô$_1905}* Tanistigim hiç bi ünlü yok ama gördüüm çok... Bizim ew Yagmur Ajans'in karsisi oluo da... :D
NORTON Ben Ali Günesi taniyorum, birde Destynies Child konserine gitmistim bi korumasi ayi gibi onun icin arkadaslarla kiz ayarladik tercumanlik yaptik yani...
RaiNSpoT hakan sükür ama tanisdik derken yani konusmak sohbet etmek felan deyil yani kampata imza alirken ona bi kac laf sölemistim ist"kralsin felan diye:D
Slaam-Dunk Osman Öztunç ve Ahmet Şafak' la 1-2 yıl önce,Alparslan Türkeş(rahmetli) ve Mustafa Yıldızdoğan ile de küçükken tanışma şansım olmuştu.Bana bunlar yeter.Ancak şimdiki amacım Allah nasip ederse Sami Yusuf ' la tanışıp uzuuuun uzuun konuşmak onunla.Allah inşallah ansip eder. Saygılar...
CombocuTR Ben Daum ve Mircea Lucescu ile tanıştım ama öyle muhabbet değil tabi sadece fotoğraf falan ;) ;) ;)
Last_Blow Bende tanışmadım ama gördüğüm var tabi .Sıralarsak ; Atilla Taş, Ç.Rizespor Fenerbahçe maçında oynayan futbolcular + P.van.Hooijdonk, Ege, Haluk Levent .
HellscreaM salih memecanla roportaj yaptım...: Adam beni iki saat odasında bekletti ondan sonra geldi bir yarım saatte günün karikaturu için bekletti...