Orjinal Mesajı Yazan: oydemir
Ya arkadaşlar şu waw dosyalarını adx 'e çevirme işini bi hayırsever arkadaş anlatsa neler yapacam ama elimde gooooooll sesleri var ama ne hikmetse waw dan adx 'e çeviremiyom allah aşkına biriniz bana şu işi i anlatsın ya kafayı yiyecem msnden bekliyorum oydemir@hotmail.com
arkadaşım başkaları nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben kendi yöntemimi anlatayım sana...
1.sana bir tane graphic studio lazım...
ordaki ses dosyalarını hiç bir değişiklik yapmadan ben editleyebiliyorum...hemde çok kolay...bunun için sana bir program lazım...ben "Cool Edit Pro 2.0" kullanıyorum...bu programı bulduktan sonra...
graphic studio programının menüsünden "options" ve "settings"e gireceksin...
orada "external applications" var.orda 1.sırada hex editör seçimi,2.sırada grafik editör seçimi,3.sırada da müzik editör seçimi var.son sıradakine yükleyecek olduğun Cool Edit Pro programını seçiyorsun...burası biraz karışık gözükse de aslında çok basit...
ses dosyalarını da graphic studio da açıp editlemek istediğin dosyayı sağ tıklayıp play diyorsun direk kendisi Cool Edit Programında açıyo sesi...bu kadar...
wav formatını adx e çevirmek için bir program kullanmıyorum...uzantısını değiştirmek yetiyor...tek sorun import ederken boyut yetmezliği çıkıyor ortaya...eğer bi sorun olursa mailden ulaşabilirsin...msne ekledim seni...açtığında görürsün beni...