HotSauce18 arkadaşlar hani bir çoğumuz basketbol oynarken giydiğimiz şeylere dikkat ederiz bir t-mac aykkabımız veya ıverson takıları sizin beyendiğiniz kıyafetler veya ayakkabılar hangileri? ben en çok carter ın ayakkabılarını ve lebron un sweatini beyeniyorum sizinkiler hangileri şeklimizi ve karizmayı çizdirmemek için giydiklerimiz.....
Garnett_ManiaC Wala bnde ivy 6 we garnett war bnde.Onun dışında ivy nin sleeve ne hastaım ama bna hiç yakışmıo.Bi de lebronn maskeye hastaım ama çıkardı :D :D
kartalako ben bi answer 8 i çook beyeniyorum bide t-mac4/5...ıversonun sleeve'ide çook iyi ama kolum ince olduğundan bana da yakışmıyooo
götveren bole yalandan boş aksesuarla kendini donatanlara gıcık kaparım acikcasi..sleeve inde nadiren yakiştiğini gordum... nike air huarache 2k4 hoşuma gidio ayakkabı olarak(hele laser edition dehset) jordan ın her turlu ust ve şapka ları qüsel...
HotSauce18 şöyle yapalım aşağıdaki ayakkabılardan hangisi en ii ve güzel seçelim (bana bu konuda yardımcı olun ayakkabı alıcam dünyanın parasını boşa vermek istemiyorum:p) nike air zoom lebron 2 nike air jordan carmelo 1.5 and1 remix vc 4 garnett a3 vc 3 and1 starbury
götveren bende alicam ama herhalde huarache 2k4 (black/grey) shox lar bi sure sonra gicirti yapio yaw:D:lol: ondan dolayı almak istemiom zuhauhauh
HotSauce18 ya bu huarache 2k4 dediğin hangisi oluyo çözemedim bi resmini koyarsan ii olur güzelse alırım :)
götveren baba kimse beğenmes ..çünkü ilk gorduğümde bende beğenmemiştim ne iğrenc demiştim:D sonradan nedense hoşuma gitmeye başladı ama ustteki ayakkabılardan favorim vc3 ve laser edition olan linkte her açıdan resmi war :D http://www.pickyourshoes.com/collectible/nike_huarache_2k4_kb_laser.htm farklı renk kombinasyonları mevcut zuzahuahua
HotSauce18 ya aslında bende vc3, and1 remix, air jordan carmelo arasında gidip geliyorum acaba hangisi abi alıcam ondan sonra beyenmicem pişman olucam dünyanın parasını verdiğime biliyorum yani kesin öle olucak
HotSauce18 ordaki renkler ne öle yani öle bi renk yok dimi hani ayakkabıyı her açıdan vermiş ya şeffaf bi renk?
götveren abi gorduklerinin her rengi war saydam fln her turlu... zauhahua biliom biraz *ok gibi:Dkobe nin hatırına alırım:D:D(kobe ozel uretimi..)zate samsunda ayakkabi yok:)siz bana biliosanız bole ayakkabı alabileceğim sağlam bi site soyleyin...:cokkomik:
Fevzi Aslında mantıklı düşünürsek Air Jordan Carmelo'lar çok güzel ama duygusal olarak AND1 Starbury diyorum
ozdi Orjinal Mesajı Yazan: HotSauce18 vc 3 en babası bence bu hem görünüşten hemde bende bundan var da ondan :D
HotSauce18 evet güzelde bunun siyahını görmüştüm oda güzeldi sen ne zaman aldın fiyat konusunda bişey biliyomusun?
ozdi bunu bana almayadan babaannem hediye etti. fiyatını sorarsan tam olarak bilmiyorum ama ucuz değildir :)
T-Mac #1 bence leBron 2 al ama siyahını hasta oluyom ona bide almanyada fiyatlar buradan çok daha ucuzdur