saviola 654 hey ordamsın dostum lütfen kabul et 2 ayda bir kaliteli bişey yaparız ben siteye koyarım.hemde çok güzl bir site seviyeli...
saviola 654 yanıt ne acaba lütfen ewt olsun. ha bu arada gs sound patch e ne zaman başlayacağız :enbüyükcimbom:
saviola 654 yanıt ne acaba lütfen ewt olsun. ha bu arada gs sound patch e ne zaman başlayacağız :enbüyükcimbom:
saviola 654 Orjinal Mesajı Yazan: ua_gokhan1905 evet dostum bende varım galatasaray sound patche baslayabiliriz çok güzel ben müzik bulmaya ve göndermeye başlıyorum teklifi kabul ediyormsun
saviola 654 Orjinal Mesajı Yazan: ua_gokhan1905 evet ediyorum site yöneticisine söyledim senide en kısa zaman da oranın patchmaker listesine ekleyecek
saviola 654 Orjinal Mesajı Yazan: ua_gokhan1905 AMA FAZLA İLGİ ÇEKMEDİ GALİBA en son yapacağımız gs marşları bence büyük ilgi görecek
saviola 654 buldum baya upload çekiyorum ayrıca türçe sound patch de benioku dosyasının sonunda bana tşk ettiğin teşekkür ederim :D
saviola 654 http://rapidshare.de/files-en/657174/Galatasaray_100.YIL_Albuemue_-_07.Ger_ekleri_Tarih_YazaR.mp3.html gerçekleri tarih yazar