10UR Orjinal Mesajı Yazan: soccerman Benim msn'i kaydet. Seninle birşey görüşecem. gkalaycioglu@hotmail.com mutlaka kaydet! Aslında butür mesajları Ö.M ile gönderirsen çok daha iyi olurdu. Burda konu hakkkındaki yorumları sadece verirseniz sevinirim.
WONT Ne kadar incik boncuk arıyorsunuz. Kol çizgisi bozuk, vasat forma, batırmışsın.... gibi. Hepsi güzel, hepsi özel.....
10UR Yorumun için saol WONT. Üretim kapasitem gittikçe azalıyor. Ancak yamalarla uğraşıyorum ve hoş işler çıkaracağız.
ozanmertuzer formanın kırıştırılması çok güzel bi görüntü vermiş. (GALATASARAY FORMASI HAKKINDA YORUM YAPIYORUM.) bence ortadaki adidas ambleminin siyah, yandaki türkiye ambleminin de kırmızı zemin üzerinde daha belirgin olması için kalın beyaz çizgilerle geçilmesi lazım. amblemlerin biraz büyültülüp aşağı alınması da formayı harika yapar... bu benim yorumum!...
10UR Uzun bir aradan sonra tekrar forma yaptım. Fenerbahçeliler için umarım beğenirsiniz. FB 05-06 Çubuklu(home): Oyun için:
DiMuratti cok guzel forma olmus ellerine saglik yaw her is geliy oelinden:D tek kolundaki cizgilerdede kesim olmasi lazim aynen şorttaki gibi
__JackaL__ MUHTEŞEM!!! Görür görmez hayran kaldım özelliklede FB forması bu kadar güzel yapılabilirdi. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Ellerin dert görmesin 10UR...
10UR Yorumlarınız için çokteşekkür ederim arkadaşlar. İyi forma yapmak için çalışmalara devam edeceğim. Hatalarmız olacaktır. Daha usta değiliz öğrenioz forma işini de bakalım ;)
23_Beckham HEpsi çok güzel.Özenerek ve işini severek yaptığın belli.Kısacası usta sensin ne desem boş :bilmem: .
babis Selam arkadaslar, 10 UR arkadasimizin yaptigi formada ondeki beyaz kabartma cizgiyi kaldirdim, ve arkaya 3 cizgi koydum, bakalim begenecek misiniz...