Ya valla yükleyemedim billa yükleyemedim.. Arkadaşlar şimdi 4 tane rar dosyası var bunları bir dosya içinde topladım... bunların ilkini extract yapıyoruz değil mi yaptım.. (diğer 3 ü ne işe yarıyo anlamadım?)
Sonra bi dosya çıktı işte scngrandpatch sonra 7. maddeye kadar olanlarda harfiyen tamam
SCNGrandPatch/Yamalar klasöründeki 0_sound.afs.dkz dosyasına tıklayın. (Dosyayı DKZ Studio ile açmadan önce bir soru sorarsa, bu soruya "Hayır/No" diyin.)
08. DKZ Studio programı açılınca, 0_sound.afs yazan yerin yanındaki kutucuğa "tick" koyun ve sağ taraftan "Apply The Patch" sekmesine tıklayın. Dosya seçme ekranı gelecektir, bu ekranda C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 4/dat klasörü içindeki 0_sound.afs dosyasını seçin ve Tamam/Ok'e tıklayın. Dosyalar kendisi eklenecektir, işlem bittikten sonra programı kapatabilirsin.
Birinci dzk studio ingilizce değil başka bir dilde yükleniyo... ikincisi dosya seçme ekrnında pes4 dat klasörü içindeki 0_sound.afs dosyasını ben göremiyorum.. Ya kafayı yedim.. Yardım lütfen yaa :(