wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Baros'un kesiminde hatalar var. Diğer iki çalışma gayet güzel. Teşekkür ederim. Barosu ben kesmedim. Ahmetytm'e ait.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Danger Bari yazıya efekt verseydin,paintten olmasın bu :) Paint'ten olsa ne olur ki? Önemli olan verilen emek.
ahmetytm Freak @ barosun kesiminde nerde(neresinde) hata var? wickedgame @ eline sağlık ama en üstteki texi kullanma :).
Freak. @ahmetytm: Kollarda bir sorun var gibi. Belki de kesimden kaynaklanmıyordur. İki tane baros katmanı falan kullanıp alttakini beyaz yapıp efekt vermiştir. Gözüme takıldı sadece:)
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: Freak. @ahmetytm: Kollarda bir sorun var gibi. Belki de kesimden kaynaklanmıyordur. İki tane baros katmanı falan kullanıp alttakini beyaz yapıp efekt vermiştir. Gözüme takıldı sadece:) bende düzeltmek için sordum yanlış anlama ;).
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: HaMi. Bana futbolcuların arkasındaki arka planı yapmayı öğretecek var mı ? :P player-art.com'a bakın diye diye dilimde tüy bitti ama nerde:) Msn den falan yardımcı olurum sana Hami;)
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Orjinal Mesajı Yazan: HaMi. Bana futbolcuların arkasındaki arka planı yapmayı öğretecek var mı ? :P player-art.com'a bakın diye diye dilimde tüy bitti ama nerde:) Msn den falan yardımcı olurum sana Hami;) Eyvallah abi :P Bakıyorum :)
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: ahmetytm Freak @ barosun kesiminde nerde(neresinde) hata var? wickedgame @ eline sağlık ama en üstteki texi kullanma :). Niye en üstteki texti kullanmiyim?
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: ahmetytm Freak @ barosun kesiminde nerde(neresinde) hata var? wickedgame @ eline sağlık ama en üstteki texi kullanma :). Torres F. @eline sağlık çok fazla yazı kullanma sadece ismini yazsan yeter onda da efekt dene tek kullan.2 arshavin arkaplan sana ait değil dimi? Niye en üstteki texti kullanmiyim? 3 imzada kullanmışsın kötü görüntü vermiş bazılarında.Aynı texi tüm imzalarında kullanırsan bir anlamı kalmaz zaten.1 tanesinde kullanman yeterli.Sanki aynı çalışmalarmış gibi oluyor ;).
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: beqo Arkadaşlar bu photoshop işlerinden pek anlamıyorum.Vakti müsait olanlar rica etsem bana bi avatar yaparmısınız? Bobo'nun resmi ile... 140. sayfaya bi bak. Yapmıştım Bobo. Beğenirsen artık.
wickedqame Sıkıntıdan senin son çalışmanın üstüe oynama yaptım.:) Bu tarz çalışmalar yapsan daha iyi olacağına inanıyorum