matias_g_bjk Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Avril'de yazıdan başka ben de birşey göremiyorum ama:) @matias_g_bjk: Benim görüşüme göre kendi üzerine hiç birşey katamamışsın. Tek tex kullanıp arkaplan yapman çok uyumsuz durmuş. Bir kaç tex kullanıp üzerine kullandığın oyuncuyla daha uyumlu renkler yakalayabilirsin arkaplanda. yapma gözünü seviyim:)herşey bana ait son resimde.renk konusunda daha geliştircem kendimi ama eski yaptıklarıma göre üstüne koyarak gittiğimi düşünüyorum.
Venom **@matias_g_bjk: Resimde bir bütünlük yok, zaten Freak. sana bir şey yapmamışsın dememiş ki. Dediği gibi üst üste resim koymaktan ibaret yaptığı çalışma, çeşitli efektlerle ve renk oynamalarıyla resimde bir bütünlük sağlamalısın.**
DDT1 Yorumlarınız Benim İçin Önemli Photoshop'a Yani Yeni Başladı Sayılırım(Yani Derken Daha Önce Çalışmalarım Bu Tarz Değildi) Fernando Torres; V2:
Freak. ahmetytm sen bu konuda bana göre çok çok iyisin ancak söylemeden edemeyeceğim. Semih çok güzel ancak bence biraz koyu kaçmış arkaplana:)