Brian Moser Canının sıkıntılı olduğu bir dönemde yaptığın çok belli oluyor desem ayıp olur mu acaba? :)
CraCker1994 Bu arada bu daha taze işte yeni canavarım yorumlar galiba yaptıklarımın en iyisi bu oldu:D
T-HeNRY Selam arkadaşlar ben de sizinle bişiler paylaşmak istedim, beğenecek misiniz bakalım ? :) Avatar T-HenRY Sig T-HenRY ------- yorumları alalım bi zahmet? :) yalnız beyle şu imzayı nasıl kullanıcaz burda çözemedim bi yardım pls :,(
cracks Orjinal Mesajı Yazan: T-HeNRY Selam arkadaşlar ben de sizinle bişiler paylaşmak istedim, beğenecek misiniz bakalım ? :) Avatar T-HenRY Sig T-HenRY ------- yorumları alalım bi zahmet? :) yalnız beyle şu imzayı nasıl kullanıcaz burda çözemedim bi yardım pls :,( 0 senin yapımınsa güzelde.sadece o 14 numarayı eklediysen...kolay bi çalışma.
T-HeNRY yok cracks baştan sona kendi çalışmam, 14'ünden arka plana kadar. bi tek Henry'ciğimin fotosunu ben çekmedim hazırmış :D :p yorumun için sağol ;)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: T-HeNRY yok cracks baştan sona kendi çalışmam, 14'ünden arka plana kadar. bi tek Henry'ciğimin fotosunu ben çekmedim hazırmış :D :p yorumun için sağol ;) ozaman güzel çalışma benimki nasıl :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: T-HeNRY yok cracks baştan sona kendi çalışmam, 14'ünden arka plana kadar. bi tek Henry'ciğimin fotosunu ben çekmedim hazırmış :D :p yorumun için sağol ;) msn varsa bi gelsene msne...ben ondan yapamıom.bana öretirmisin yapmayı...
LeftEyeNine **T-HeNRY** İmzalarda grafik kullanabilmen için IMG kodunun açık olması lazımdır. Ama bandwidth'i düşünen SCN sahipleri (ki bence de gayet haklıdır) IMG kodunu imzalar için kaldırmışlar.. Bu yüzden imzanda grafik gözükmez..
cracks Orjinal Mesajı Yazan: LeftEyeNine T-HeNRY İmzalarda grafik kullanabilmen için IMG kodunun açık olması lazımdır. Ama bandwidth'i düşünen SCN sahipleri (ki bence de gayet haklıdır) IMG kodunu imzalar için kaldırmışlar.. Bu yüzden imzanda grafik gözükmez.. 20 gb alan nası resimlerle dolar bilmiom.20000 kişiden zaten en fazla 2000 i öle siteye girio sürekli.bi resim ortalama olarak 100 kb olarak hsaplasak.zaten sınır koyarlar. 2000*100=200000KB=200MB 20GB=20 000 000 MB/200 MB=100000/2 gibi bi rakama eşit...
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: Jessy Arkadaşlar lütfen gülmeyin ama ilk çalışmam ve pek bi bilgim yok Yok resim cıksa güleriz belki ama... Neyse :) 1-Resimleri buraya img kodu ile koyarken web'de bulunan bir adresten link vermelisin. Bunun için ise, en pratik çözüm olarak www.imageshuck.us ı kullanabilirsin. 2-.psd formatı photoshop'un kendi özel uzantısıdır. Buraya resim veriyorsan .png .bmp .gif .jpg gibi formatları kullanabilirsin... ;) Kolay gelsin...