Geyiq Team www.imageshack.us a gir sonra orda resmi upload et orda şey çıkar zaten onu direk kopyala sonra da msj yazdııın yere yapışttır bu tüm forumlar için böye
DjBaga Bosuna forumda yer kapliosun.Senn yaptklarini pes4 oynayan herkes yapar.Gereksiz!!! Emek ver biraz emek ugras didin!!!
Joetri Senin hakkinda kötü bi yorum yaptim diye neden kötü bi yorum yapma ihtiyaci duydun?Hem sanane istedigim gibi yaparim.Moderatormusun bana karisiyosun?
SCoRPioN ® Saçmalama. Yabancı forumlara girsen biraz araştırmacı olsan, böyle konuların çok revaşta olduğunu görürsün. Detaylarını da yazsana fbmania altına. Skin: 2 Face:13 eye: Black gibi.
saviola 654 arkadşaşlar neyle yapacağımki edit mode den değilse.başka bi program gerekiyosa lütfen link verim
saviola 654 söyleyin biliyim face nası yapıyosunuz diye konu açmıştım silinmiş gitmiş.benden herhalde edit ten ypıyolardır diye yaptım..
saviola 654 konu açtım face programı varsa..linki diye konu açtım silinmiş bilmiyodum hemen üstüme yüklmeyin :,( :,(
saviola 654 evet ya hem editten yaptım diye üstüme yükleniyosunuz fakat link ortada yok demenki mesajda link istedim öle konu açtım link veren yok.... O ZAMAN ÜSTÜME YÜKLENMEİN
SCoRPioN ® Edit Mode Face yapan arkadaşlar lütfen eklediğiniz yüzlerin altına nelerin nasıl olacağını belirtiniz. Skin Color: Eye Color: ... gibi
Joetri Face Özellikleri; Volkan, Skin colour:49 Face:49 Hairstyle: Type:Straight 1 Shape:3 Front:1 Volume:1 H.Colour:9 Facial Hair Type:78 Colour:8 Ümit Özat; Skin colour:1 Face:77 Hairstyle; Very short:2 Shape:1 Front:1 H.Colour:9 Facial Hair:104 Serkan Balci; S.Colour:1 Face:4 Hairstyle V.Short:2 Shape:6 Front:1 H.Colour:11 Facial Hair:80 Devam ederim..