Pierre Van Hooijdonk yaa arkadaslar aklıma cok takılıo siz FM de takim kaptanınızı neye seciorsunuz? :confused:
takunya Yaşına ve influence özelliğine göre. Influence'ı 20 olan 23 yaşındaki oyuncunun kaptan olacak hali yok. Influence'ı en az 15, yaşı da en az 28 olan bir adam idealdir.
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: takunya Yaşına ve influence özelliğine göre. Influence'ı 20 olan 23 yaşındaki oyuncunun kaptan olacak hali yok. Influence'ı en az 15, yaşı da en az 28 olan bir adam idealdir. hehe takımımda 26 yasın ustunde adam yokki
Shevchenko Walla bende diğer oyuncuları sattığım için önce Maldini'ydi emekli olunca Shevchenko yoksa Pirlo yoksa Seedorf çünkü gerçek Milan'dan oyuncu kalmadı yani oynadığı yıla göre Shevchenko , Pirlo , Ambrosini diye gider
Dabulu ben munich te kahn ve lucio ve makaay ı yapıyom kaptanları tecrübe ve söz geçirmeye göre seçerim.
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: hizliolu Ben takımın en cok formasını giyene bakıyorum. en çok forma giyende söz geçirme özelliği düşükse ne işe yarayacak
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu ben munich te kahn ve lucio ve makaay ı yapıyom kaptanları tecrübe ve söz geçirmeye göre seçerim. İyide bayern'de oyunda kahn yerine mustermann diye biri yokmu
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Daniel İyide bayern'de oyunda kahn yerine mustermann diye biri yokmu evet musterman var o zaten oliver kahn ben ona lakap taktım oliver kahn yazıyor isimde artık. ama şimdi futbolu bıraktı coach oldu:D
Dabulu bildiğin gibi orçun kahn sorunlu bir futbolce ea ya da oyunda kendisini kötü yaptıklarından tazminat davası açmış ve kazanmıştı.