ceza99 o şekılde yaptm şimdi oyuna gırıp bakıcam..bunu başka ındırp bendekı sorunu yaşıyan var mı bu ara ???
@feyyaz abi bu çok guzel olmuş gerçek inonu atmosferi uymuş ellerine sağlık ----------------------------------------------------------------- bjklı olunmaz bjklı doğulur
johncarew bi saniye arkadaşlar siz neden bahsediyosunuz ben size ne dedim,ne yaptım ki benim hakkımda konuşuyosunuz ayrıca kimse benim kadar iyi Beşiktaşlı olamaz
jamindahood HErkez sözunu bilsin arkadaşlar ,beşiktaşlı beşiktaşlıyla tartışmaz bizim mevzumuz diğerleriyle,niye bu kadar kaliteli dosyaya ilgi az ben onu diyorum,idda ediyorum bu kadar kaliteli bi tezahurat yaması yok
karakartal717 eskisi expire olmus tüh ya ben de coktandır yoktum indiremedim elinde olan varsa atsa bi yerlere cok ii olur ????
jamindahood evet arkadaşlar kusra bakmayın birazdan koyacam yeni link bu tezahurattlardan iyisi yok bulamassınız bunu buraya yazıyorum aynı zamanda kimse burdaki tezahuratları yapacaa patchlerde kullanmasın lutfen
jamindahood http://s21.yousendit.com/d.aspx?id=0UMZXGYJN4NRG03S4AMGJ1E7FN buyuruk 5 adet tezahuratımız,nasıl import dilmesi gerektii yukarda yazar
dROGBA kARDEŞLERİM Bİ ŞEY SORCAM BU TEZAHURATLARI NASIL YAPIYORSUNUZ YARDIMCI OLABİLİRSENİZ BENDE YAPIYIM. sONUCTA OYUNDA KAPALI HAVASINI YAŞAMAK GÜZEL OLUYO.
jamindahood Siyahla Beyaz Sen Sağol Şimdi bunu gordukten sonra kullanabilirsin tezahuratları ama benden alındığı Bilinsin mutlaka oke mi?Başarılar SAğolu tekrar.. Bu arada 2 tezahurat daha hazırlıyorum yakıda buraya gine koyacam ..
jamindahood işallah kardeşim bekliyoruz,ama oyunda inonuye benzeyen stat olmaması cok kotu yaa iğrenc oluyo insan şole gerçek istiyo yaw