CHaMPioN77 aslıonda oyuncuya gore deişir ornneğin vanden borre 1 ayda turk olurken chevanton 6 senede turk oluyor ama genelde 4-5 sene içinde turkleşir
neo_matrix23 4-5 sene içinde genellikle geciyor bu sure oyuncunun adaptasyon vb. ozelliklerine gore degisiyor
pman_714 beyler oyunda adam türk statüsüne geçip geçmediğini nerden anlarız her cm serisinde olduğu gibi ben yine yabancı sorunu çekiyorum mutlaka 2-3 yabancımın türk statüsüne girmesi lazım
Dabulu profiline giriyosun oradan sol taraftan personel i yıkla orda 2. vatandaşlığı olarak türk yazıyor geçenlerde.
Pentagram_15 Ya bu oyuncular bir arkadaşta bir ayda Türk oluyor diye bir başkasnda da aynı zamanda Türk olacak diye bir kaide yok bunu etkileyen çok farklı kriterler ve en önemlisi random yaratılan kişilikler var herşeyi göz ardı edip şu oyuncu şu kadar sürede Türk oluyor dersek forum karışır bunun hiçbirşekilde garantisi yok ama 4-5 sezon rotalaması koyabiliriz ama Zidane 40 yaşında 10 sezondur Türkiye'de neden Türk olmadı derseneiz adamın ikinci vatandaşlığı ermeni olduğu için o Türk statüsüne geçemez bunun gibi zaten iki ülkesi olan oyuncuları Türk yapamazsınız (editor kullanmadıkça :D)
nightmare29 hyr iki ülke vatandaşı olan 3 ülke vatandaşı da olabiliyor. Bende FB'de omuştu birine. WE galba Adu idi bu kişi , ama kişi adını yanlış hatırlıo olabilirim.
Pentagram_15 evet eski serilerde olmuyordu ama bu seride 3 ve daha fazla en azından editorler mümkün ama oyun içinde bilmem zaten öncedende belirtmiştim
Orçun İNCE olmuyor normalde arkadaslar dünyada war bu kural 3.vatandaslık diye bir olay yok 2'ye kadar war o zman herkes her ülkenin vatandaşı olurdu dusunsenize=)
dogusakpinar Orjinal Mesajı Yazan: nightmare29 hyr iki ülke vatandaşı olan 3 ülke vatandaşı da olabiliyor. Bende FB'de omuştu birine. WE galba Adu idi bu kişi , ama kişi adını yanlış hatırlıo olabilirim. adu eski oyunda ikinci vatandaşı gana olarak gözüküyodu ama bu oyunda başlangıçta ikinci vatandaşlığı yok diye hatırlıyorum
Pentagram_15 öncelikle adu'nun ikinci vatandaşlığı bu oyunda da var daha sonra bu oyunda ikiden fazla ülke pasaportu taşıma serbest (bu olay zaten o ülkenin vatandaşlığına geçme değil o ülkenin paaportunu taşımadır (Hakan Şükür İngiliz değil Türk'tür ama İngiliz pasaportuna sahiptir eğer merak edersiniz uzun uzun anlatırım)) en azından editorle mümkün değil diyenler bir zahmet editore şöyle bir göz atsın ya da makaay'a sorsun :)
Venom vatandaşlıkları arasında türk yazanlar "türk" statüsünde mi kabul ediliyor? (Yıl 2010) benim kadromda 10 tane yabancı var(Yabancı sınırlaması 5):D Adu'nun 3 vatandaşlığı var bende: ABD, Gana, Türk
Pentagram_15 evet ama dikkat et konuşma dillerine bakma vatandaşlığında Türk yazan Türk olmuş oluyor tabiki ;)
hnc Ya ben Jason Koumas ı aldım 2 günde türk oldu şaştım!!! Ayrıca adam wales li we diğer uyruğuda igiliz şimdi diğer uyruk olrk. englang,turkish yazıo :applause: :applause: :applause: