ultrAslan_bayram Arkadaslar yaptıgım facelerin ardı arkası gelmiyooor.Şimdiki Face Cihan Haspolatlı Ve yakındada F.Riberry Ve Hasan KABZE Var DEVAMIDA YAKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... :baterist:
gokhanefe aabi resmen ikizi yaaw bu ne güzel face yaa keske bende yapabilsem ama olmuyoo belki yar1na falan yapar1m ama bu arkadas kadar iisini yapamam abi ikizi yaawalla bu sitede en iyisi bence bu arkadas yaw!!!!!
gokhanefe bravo senden ii faceci olur grafik tasar1mc1s1 falanda bravo valla ikizi gibi cihan bi an gerçei sand1m :applause: :applause: :lol: :) :lol: :whoa: :applause:
ultraslan_9 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanefe bravo senden ii faceci olur grafik tasar1mc1s1 falanda bravo valla ikizi gibi cihan bi an gerçei sand1m :applause: :applause: :lol: :) :lol: :whoa: :applause: OLUM dogruyu sölemek daha iisidir iise ii ii deyilse deeyil adamdan face yapmak ögrenmek istiosan özelden konus ama yagcilikla olmaz bu isler hemde 2msj ardi ardina :(
ultrAslan_bayram Orjinal Mesajı Yazan: '10URBence olmamış ama olsun devam. Yorumlar için saol.... HA diğer arkadasımız için biseyler dicem Gökhan arkadasımız Cok iyi biri ve dediğin gibi özelimden Face yapmayı örettim Yarın öbür gün karsımıza Bir Faceyle cıkarsa Sasırmayıın :cokkomik:
gokhanefe Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_9 OLUM dogruyu sölemek daha iisidir iise ii ii deyilse deeyil adamdan face yapmak ögrenmek istiosan özelden konus ama yagcilikla olmaz bu isler hemde 2msj ardi ardina :( ben yacilik falan yapmiyorum gerçekleri söylüyorum zaten ben o mesaj1 yazmadan önce arkadas bana face yapmay1 ögretti ve kendisi senden bin kat daha ii yapio bunuda söliim ben gercekleri sölüyorum :nanik:
10UR Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_bayram ANLAYAN ANLADI .... Ama Bi dahakisine daha ydınlık koyarım senin için Cidden sevdim seni ha. Yüzümü yine güldürdün. Bak sana benden bir tavsiye bence ağzın çalışacağına elin çalışsın milleti kelimelerle değil çalışmalarınla cevapla.
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_bayram ANLAYAN ANLADI .... Ama Bi dahakisine daha ydınlık koyarım senin için bak bikere anlayan anladı demiceksin sen buraya o resmi herkesin görüp yorum yapması için koymadınmı görmeessem nasıl yorum yapabilirim ?
ultrAslan_bayram Ok Senimi Kırcam Hemen Yenisini koyuyuyom (10UR SAÇMALADINNNN!!!.. Bu kadar Saçma Cümle Kurmasan Olmazmıydı yaw seni bende sevdim ama Gerçekten gene SAÇMALADIN.....
ultraslan_9 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanefe ben yacilik falan yapmiyorum gerçekleri söylüyorum zaten ben o mesaj1 yazmadan önce arkadas bana face yapmay1 ögretti ve kendisi senden bin kat daha ii yapio bunuda söliim ben gercekleri sölüyorum :nanik: önce ultraslan yazmasini ögren ultraaslan yazilmaz 2. ne biliyon benden daha ii face yaptigini?????? :cokkomik: