chakall_hakan arkadaşlar mesela 2-0 yenik durumdasınız ve dakka 65 sizin bu oyunu çevirmeniz lazım bunun için napıyosunuz?
Pentagram_15 döndürme şansınızı açıklamış yöneticiler yukarıda taktiği tam hücum (gung ho) yapacaksınız forvet hattını arttıracaksınız; örnek olarak ben maç çevirmem gerekirse C. Ronaldo'yu forvete G. Neville'ı DMR'ye SCholes'i forvete Giggs'i AML'ye Xabi Alonso'yu AMC ye alıyorum ve olacakları izliyorum
Orçun İNCE bencede ben gun ho yapıp defanstan bir oyuncumu amc iledeiştirip forvetleri daha ççok besliorum.
Shevchenko Ben hemen Necati - Okan Yılmaz ikilisinden puanı düşük olanı çıkartıp Cafercan'ı sokuyorum Jankulovskiyi ML ye koyuyorum Ronaldinho'yuda forvetin arasında koyuyorum 4-1-2-3'e dönüyorum
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: Intimate_and_Freedom gung ho ne ya:D takim mentalitesinin tamamen ataga yonelmesi
RubenMartin gung ho riskli.. 3-4-3 yapıp, Presi All over yapıyorum. Tabii Attacking i arttırıyorum...
Shadowstalker ben de 3-4-3 yapıyorum sonra gung ho yu basıyorum. ama presi karşı taraf açmışsa açıyorum açmamışsa açmıyorum. defanslarına güveniyosan gung ho riskli değil...
İsildur Bazen yedekte oturturum,Hakan Şükür'ü yenik duruma düştüğüm zaman hemen onu oyuna sokarım.Pizarro ile ikisi coşarlar. :gol:
beko takımım arsenal ben geri düştüğümde hiç taktik değiştirmiyorum ve genelde farklı kazanıyorum ama öne geçtiğim maçlar ya berabere kalıyorum ya da yeniliyorum... örnek olarak tottenham karşısında 2-0 geriye düştüm 2-6 kazandım , portsmouth karşısında 2-0 öne geçtim 3-3 berabere kaldım
chakall_hakan Orjinal Mesajı Yazan: beko takımım arsenal ben geri düştüğümde hiç taktik değiştirmiyorum ve genelde farklı kazanıyorum ama öne geçtiğim maçlar ya berabere kalıyorum ya da yeniliyorum... örnek olarak tottenham karşısında 2-0 geriye düştüm 2-6 kazandım , portsmouth karşısında 2-0 öne geçtim 3-3 berabere kaldım arsenali alırsan çevirirsin tabi bizim gibi sunderland le oynada gör :kavga:
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: Intimate_and_Freedom gung ho ne ya:D tamamen ataaa gechmek