ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaşlar bu akşamki beyaz show a kimler konuk olarak katılıyor?? Orjinal Mesajı Yazan: Serdar` bugun Beyaz show yok.ben öyle biliyorum.. çok hoş bi dialog... :cokkomik:
frankly dün beyazın da canlardığı yusuf yusuf oldum dün bi korlu film mi var dı galiba ilk başlarda izledim sonra bıraktım
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: tayfurcan beyaz ile zaga bu hafta yoktu Niye ki ? Bu hafta olur mu acaba ..
tayfurcan hayda bu hafta nie yok şimdi cuma günleri bi bu program güzeldi oda yok ...neyse ligtvde gs-antep maçınının tekrarını izleriz o saate
bbturk ben anladım sanırımı nedenini... hani şubat tatilinizde yiz ya. kanal d de geceleri film koyuyor tatil nedeniyle... beyaz falan da fırsattan tatil yapıyor... herhalde ondan
muzzy..! Çek Ayağını :D Bu hafta başlıyor ama. Bu arada Beyaz da boş durmamış. Yeni tiplemeler çekmiş paso.
m0K0k0 arkadaşlar samanyolu tvde sırlar dünyası var beyaz onu taklit etmiş aynı beyaz olmayınca ben onu izliyourm izle izle gül :D:D
NORTON Konuklari arasinda bu hafta Ziynet Sali , Yilmaz Erodgan bulunuyor BU PROGRAM IZLENMEZMIIII.... AMA Hüsmensiz olmuyor yaws özledim abi ya...
NORTON YA SÜPERDI YA DÜNKÜ PROGRAM HATTA O TIPLEMELERI VE KELLE PACA DIYE BI B ÖLÜMÜ VAR ARTIK GÜZELDI..