onduygu Ben pes 4 oynamak için gamepad almak istiyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler? Kullandığınız gamepadlerin artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim :confused:
dozzi ben KONTORLAND kullanıyorum 15 milyona aldım tek kötü yanı 10-15 kere oynadığında klavyeyle oynamak zor geliyor... :)
unknown21 beyler bende creative gamepad (cobra) var çok iyi bir gamepad. r1 r2 l1 l2 açısından sıkıntı çekmiyorum ama "xp için driver" yok onun için xp yukleyemiyorum. bi yardım etseniz diyorum. bu gamepad in xp için herhangi bir driver bilen varsa yardım etsin
psykofener Bendede KONTORLAND var ben bayaaa beğendim!!!. Ve bende 15 miyona almıştım.titrşimli fln hemde ps2 gamepad ine benzio ps2 de pes4 oynarken elim alışmış oluyor. Kısacası ben TAVSİYE EDREİM!!!!
03eagle87 Orjinal Mesajı Yazan: psykofener Bendede KONTORLAND var ben bayaaa beğendim!!!. Ve bende 15 miyona almıştım.titrşimli fln hemde ps2 gamepad ine benzio ps2 de pes4 oynarken elim alışmış oluyor. Kısacası ben TAVSİYE EDREİM!!!! usta fiyatları kaçla kaç arasında değişiyor bunların
poseidon Kontorland güzel ama cabuk bozuluyor... Benimkinin kablosunda sorun çıktı, temassızlık war, oynanmıyor. Simdi Snopy marka bi joy-pad aldım. Biraz daha saglam bişiye benziyor. İkisini de 20 milyona aldım.
#11 Logitech Rumblepad 2 playstation 2 orijnal padin neredeyse aynisi, hem tip hemde kalite olarak. eksileri bence hic yok.
frankly yaw şöle tam ps2 gamepad ı olan varmı.Özellikle şu yön tuşları aynı sony de ki birbirinden ayrılmış şekilde olan usb gamepad varmı xp iiçin
gostik abı ogrencıyız ıkı konterlandımı zvar halını gorsenız acırsınız valla kablolar tuslar dagılıo bız topluoz tam mac sırasında bırının l2 tusu cıkıo pause ne kıl oluyom bırı sola duz yeerıne capraz gıdıo ama yınede pes pes pes..
JustRelax KONTORLAND ın özel üretim bi gamepad i var.. Sağ ve sol kolda pes4 futbolcuları fln var analog biraz deişiq..
digimax aslında ps2 joypadını pc ye takmak için bir tarafı usb bir tarafı kolu takmak için giriş olan bie sistem olsa hiç uğraşılmazdı..
[H@CK€R]***KORS@N*** Logitech WingMan RumblePad kullanıyorum.Çok memnunum..40 milyona almıştım(2sene önce)
digimax ben bir sürü kol kullnadım ama özellikle yön tüşlarını inadına tuhaf yapıyorlar.logitech de buna dahil.sonuçta hiç biri ps2 kolu gibi kullanışlı olmuyor..
ahmet1977 Arkadaslar,ben Ebay'den bir adapter aldim PC ' im icin,ona da iki tane Playstation kontrollerni taktim.Adapterin fiyati 5 Euro.Kargoyla beraber 10 Euro geldi.Ama oyun öyle zevkli oynaniyorki,herkese tavsiye edebilirim. Buyrun size link ama Almanca: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=12831&item=5158145511&rd=1 sagilarimla...
egozdemir snopy bi game pad aldın hem ps2ye uyunlu hem usb titreşimli ayynı ps2 kolu 25 milyoncuk görenler bir günlüğüne götürebilirmiyim diyor
silentozzy Orjinal Mesajı Yazan: digimax aslında ps2 joypadını pc ye takmak için bir tarafı usb bir tarafı kolu takmak için giriş olan bie sistem olsa hiç uğraşılmazdı.. bunu yazıcıoğlunun en alt katında bulabilirsin.Bi arkadaşım almıştı 1 yıl önce sanırım 10milyondu.
the killer Snopy gamepad(2 tane aynı kabloda) Artı(lar): 2 gamepad birden,drivere gerek yok, ps gamepadine benziyor. Usb. Eksi(ler): Ps 2 gamepadindeki analoglar yok
frankly Orjinal Mesajı Yazan: silentozzy bunu yazıcıoğlunun en alt katında bulabilirsin.Bi arkadaşım almıştı 1 yıl önce sanırım 10milyondu. peki usb converter ile pc ye taktığımızda Xp otomatik olarak algılarmı yoksa tanıtılması gereklimi