Exvision Orjinal Mesajı Yazan: #11 cok ugrastim ama istedigim gibi bi turlu benzemedi, siz benzetebilecekmisiniz bakalim ... :/ Buda güzel :scn_onay:
rixi İbo Hakan Şükür biraz benzetmişsin.Ağız kısmı benzemiş göz ve burunlar benzememiş vede Hakan Şükür'ün yanaklarını tombiş olmuş onları indir biraz.Segen'e koptum manyak yapmışsın ama Sergen'in saçları uzundu galiba...Müthişsin.......
orc ibo,dostum yaptıgın face'leri gördükten sonra tükürdügümü yalamak zorunda kalıyorum.bazı arkadasların yaptıgı face'leri gorup "face yapma işini brakıp sadece edit player bölümünden düzeltme işiyle uğraşın daha cok benzetirsiniz" yorumunda bulunmuştum.ama seninkiler tek kelimeyle supper..tebrik ediyorum.kimse de baska bşi diyemes zaten..helal... rgrds, orc t.
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: #11 cok ugrastim ama istedigim gibi bi turlu benzemedi, siz benzetebilecekmisiniz bakalim ... :/ Saçlar disinda gayet güzel.Sen facelerinde belirli bi standardi yakaladin.Arkasindan konusmak gibi olmasin ama Scorpion'un bi face çok güzel bi facei çok kötü.Sende böyle bi problem yok.
rixi Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Saçlar disinda gayet güzel.Sen facelerinde belirli bi standardi yakaladin.Arkasindan konusmak gibi olmasin ama Scorpion'un bi face çok güzel bi facei çok kötü.Sende böyle bi problem yok. Haklısın...
SCoRPioN ® İbrahim gerçekten güzel olmuş. Ellerine sağlık. böyle negatif şeyler söylesenizde beni durduramazsınız...
SonKatip Arkadaşım amacımız seni durdurmak falan değil ki, neden öyle yanlış anlıyorsun? Üstelik negatif yorumların seni daha da hırslandırması gerekir. Çalışmalarında başarılar dlerim.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: #11 yorumlar icin tsk... :) ... bu kim sizce? ümit karan güzel olmuş ama rengi açık olmuş... 2. veya 3. skinden yaparsan çok daha güzel olur.
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® İbrahim gerçekten güzel olmuş. Ellerine sağlık. böyle negatif şeyler söylesenizde beni durduramazsınız... Ne negatifi dostum ya?Diyorum bi facein çok güzel biri çok kötü.Fikrimi söylüyorum sadece.
yashh26 hepsi çok güzel gerçektende ..bu sene kötüyüz die bizi kenara atmayın pls beşiktaştanda yuzler gormek isteriz
#11 yorumlar & elestiriler icin cok sagolun.. begenildigi icin sevindim.. :) bu arada; yashh26, besiktasi unutmuyorum merak etme ..-...