2-3 kez açıklamışız olayı ama hala aynı şekilde anlamıyosunuz, ya da anlamamak için kasıyosunuz...
Saçmalamışsınız tamamen, onlar ilk yaptığım menü resimleriydi, sonradan değiştirdik, yenilerini ve çok daha güzellerini yaptım... Onların görüntüleri de bitek Türkiye Ligi yamaları bölümünde var, SCN'de... Başka herhangi bir sitede yok...
Ayrıca Türkiye Süper Ligi için yabancılardan beklentimizin olması düşüncesi de baya garip geldi... Sanki bir İngiliz Türkiye Süper Ligiyle oynamaya çok meraklıymışda, bizde bu patchi onlar için yapıyomuşuz gibi. vs.
bi daha okuyun, Bule'nin yazdıklarını bi daha okuyun.
Orjinal Mesajı Yazan: skoklucan
Madem yabancılardan download falan beklediğiniz yok niçin gidilip de direk oraya koyuluyor screenler? Eğer TR sitelerde veya buradaki eleştirleri de yapıcı bulmuyorsanız, gidin yamalarınızı da yabancı sitelerde yayınlayın....
Hala anlamamışsın işte, hala direkt yabancı siteye koydunuz diyosun ki, kaç kez açıkladık. İlk çalışmalar önce burdan yayınlandı, sonra evo-web'de... Son yaptığımız çalışmalar sadece burda yayınlandı...
Eleştirilerinizi beğenmesek, bu konuyu da çoktan kapatırdık/silerdik, ama kafanızdaki yanlış ve saçma düşünceyi düzeltmek için hala cevap yazıyoruz işte, ve hala anlamıyosunuz, ya da anlamamak için kasıyosunuz ya da anlaşma yaptınız SCN patche çamur atmaya geldiniz, çözebilmiş değilim...
Orjinal Mesajı Yazan: skoklucan
Scorpi olay emeğe saygı olsa lafım yok. Ama işin içine başka işler girmiş biz de onu yazıyoruz...
...
Ya olay farklı ekran görüntüsü koymada da değil aslında ama neyse ben söylemek istediğimi önceki mesajlara yazdım. WETURKA(!) arkadaşlara yeni bir önerim var yamanın adını WEUROPA koyabilirsiniz...
Olayın farklı olan içyüzünü anlatırsan sevinirim, hala çözemedim...