EfEsPiLSeN NE OLDU ARKADASLAR YAW YINE YALANMI OLDU BU TURKCE SPIKER BEKLIYORUZ AMA HALA BI GELISME YOQ BU SEFERDEMI HUSRAN YOXA ? :bilmemki:
10 numara ABİ WALLA NE OLDU BU TÜRKÇE SPİKER İŞİ :confused: :confused: :confused: :icon_cry: :icon_cry:
DeNiZ ya olm yapanlar değişik konularda bas bas bağırıyolar..sabredin..bu defa olcak..adamlar kanıt bile sunmuşlardı..bu kez yapcaklar!! hem adamlar günün 24 saatini bu işe ayıracak değiller!!işleri güçleri var..insan onlarda..bildiğim kadarıyla okuyolar..sabredin iki günlük iş değil :whoa:
jamindahood arkadaşlar turk spiker kim olucak ki,bence oyle erccan taner falan beklemeyin ,ben onu sorucam :) kim olcak bu spiker,nası anlatıcak bide o var,ayrıca zor iş abi,hepsini tek tek tercume et sonra uyarla falan oo,uzun iş o
Venom yaa daha çok bekleriz spiker için öyle kolay bir iş diil ben fm için sesli spiker düşünüyom böyle bişi olabilir mi
magnus_puer arkadaşlar ben maçlardan çeşitli gol seslerini oyuna import ettim. ercan taner in melih gümüşbıcak ın melih şendil in sunumuyla falan. hatta futbolcu isimlrinden necati yi bile ekledim. programda görünüyor. ama oyunda değişmiyor sebep ne olabilir. bu sebebi bir cözsem kendi patchimi atıcam be. ayrıca zırt pırt rebuild diyor. rebuild yapıyorum. ondan mı acaba? :kusmuk:
saviola 654 var abi konuları karıştırın.türkçe spikeri bulursun.GEREKSİZ KONU AÇMIŞIN FAKAT TÜRKÇE SPİKERİN DENEME DOSYASI ÇIKTI.!!!
unknown21 Orjinal Mesajı Yazan: bak-lava var abi konuları karıştırın.türkçe spikeri bulursun.GEREKSİZ KONU AÇMIŞIN FAKAT TÜRKÇE SPİKERİN DENEME DOSYASI ÇIKTI.!!! DEMİŞSİN Bİ LİN VERSENE MERAK ETTİM
KingH vallah ben inayiorum, desem bile, yapacaklarina, PES4 ün son günlerinde, belkide PES5 cikmis olacak.. Hic düsündünüz mü? Sadece binlerce isimlerin türkcesi yapilacak.. yoksa sadece ercan tanerin agzindan bulduklari laflari mi ekliyecekler acaba?
frankly yaw ilk zamnlar zevkli olabilir ama sonra hep oynarsak hep aynı sözler filan hattta ingilizce spikerde bile baydı
cracks Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra yaw ilk zamnlar zevkli olabilir ama sonra hep oynarsak hep aynı sözler filan hattta ingilizce spikerde bile baydı abi baydı.siz brezilya spişkerini görün.yuani öle bişe yapsalar.alırım hemen.adam öle bir bağğırıyorki...
KingH Günaydin! ahbab ^_^ Hic anlamadigin, ama acayip bir heyecanla anlatan spiker ariyor san japon spiker SÜPER zaten. Oda Acayio bagriyor..
selimer arkadaşlar boşuna beklemeyin bu sadece hayal kimse bu işi hayrına yapmaz gerçi parası ile yapan bile bulmak zorya kimse uğraşmaz
Joetri biz bu adamlara ilgi gösterdikçe bizi kandirmaya devam edicekler.Ondan pek ilgi göstermeyelimki daha tutarli islerle gelsinler.
KingH Orjinal Mesajı Yazan: selimer arkadaşlar boşuna beklemeyin bu sadece hayal kimse bu işi hayrına yapmaz gerçi parası ile yapan bile bulmak zorya kimse uğraşmaz Vallahi ben parasina yaparim.. iNANIN pek zor degil bunu yapmak... Ama ACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP COK zamanimi alir... yani essas hayatimiz da var, degilmi?