SCoRPioN ® Şuanda SCN-PES">http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/index>SCN-PES/a> sayfasından download edilebilir durumda olan Şükrü Saraçoğlu v2.01 ile tekrar huzurlarınızdayım... Bu versiyonda Karlı Saha için iki adet değişik düzeltme yaptım. Çizgileri ister Turuncu, ister Siyah hale getirebiliyorsunuz. Yorum ve görüşlerinizi buraya yazın.
2ampara***Womanizer tebrikler bişi dicem karlı sahada oynarken stad karlı ama saha kenarlarıda kar yok genelde karlı sahada maç yapılınca sahada fazla kar olmaz sahadaki karlar kenarlara atılır bi de böle bi patch yaparsan daha güsel olur bence
[H@CK€R]***KORS@N*** Eline sağlık,her zamanki gibi güzel olmuş:).Bir ricam olacak acaba karda oynamamız için koyu renkte bir top nerden bulabilirim?
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® www.pespc-files.com sitesinden Turuncu Roteiro topu download edebilirsin. Download ediyorum,AFS Explorer ile import ediyorum,ancak oyunda roteiro topunu seçtiğimde değişik acaip bir top çıkıyor..
[H@CK€R]***KORS@N*** peski afs explorerde hangi dosyalar üzerine import edeceğim.Yüklediğim topta ballxxmdl ve ballxxtex olarak belirtilmiş.ilgilendiğin için teşekkürler.. :applause:
oydemir SCoRPioN kardeş ellerine saglık güzel olmuş ben senin bu sukru_saracoglu_v2_01 'i kurdum ama dostluk maçlarinin haricinde hiç bir maçta bu karlı sahayı göremıyorum acaba problem bendemi bu konuda yardımcı olursan sevinirim saygılarımla
oydemir sanırım sorunumu yanliş ifade ettim demek istediğim sukru saracoglu stadını dostluk macının harıcınde diger yani materlig ve ligde göremıyorum karşima başka bir stad cıkıyor ayrıca kale arkası reklam panoları hiç bir ligde görunmuyor ve oyun beni windowsa atıyor yardım lütfen saygılarımla F E N E R L İ
2ampara***Womanizer bu msj ı bikere daha yazıyotum ama cvp alamadım bişi dicem karlı sahada oynarken stad karlı ama saha kenarlarıda kar yok genelde karlı sahada maç yapılınca sahada fazla kar olmaz sahadaki karlar kenarlara atılır bi de böle bi patch yaparmısın
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: 2ampara***Womanizer bu msj ı bikere daha yazıyotum ama cvp alamadım bişi dicem karlı sahada oynarken stad karlı ama saha kenarlarıda kar yok genelde karlı sahada maç yapılınca sahada fazla kar olmaz sahadaki karlar kenarlara atılır bi de böle bi patch yaparmısın of çok güzel olur
SCoRPioN ® Tamam v3.0'ın yapımına bugün başlıyorum o zaman :) Bu versiyonda yerler hafif karlı, kenarlar bembeyaz olacak. Başka bişey değiştirmem herhalde stadta.
Geyiq Team yaw scorpion ellerine sağlık stadlarının devamını dilerim :D yaw biz bu statları ps2 de de görecekmiyiz???
SCoRPioN ® Teşekkürler. v3.0'ı yaparken problem çıkıyor, bir türlü düzeltemiyorum. Umarım düzeltebilirim.