Dabulu ARKADAŞLAR BEN BURSA İLE OYNUYORUM AMA TAKIMDA OKAN YILMAZ AYDA 3,4 KEZ ANTRENMANA GELMİYOR. CEZA VERİYORUM 2 HAFTA MAAŞ KESİYORUM VE CEZAYI KABUL EDİYOR AMA GENE YAPIYOR. BİRDE MUTSUZ BENİ SEVMİYOR NEDENSE BUGÜNE KADAR HEP BANKO OYNATTIM NE YAPMALIYIM???
Dabulu fb istiyor zaten okan ı hemde 10 milyon dolara satayımmı yani ee satarsam onun yerine kimi alırım türk???
Orçun İNCE sat abi onu, ibrahim akını al mükemmel oyunda yada alabiliyorsan fatih tekke yabancı olarak fred.
Orçun İNCE o zaman ibrahim akın, fred, cacau, adu, pazzini, sözleşmesi biten fernando torres yada crespo.
Orçun İNCE eger tek forvet olarak oynarsa tek başına dağıtır ama çift forvet oynarsan herkesle anlaşamayabiliyor.
Pentagram_15 bence sat okanı serkan aykutu al yerine hem Türk hemde çok güzel atıyor kendi takımındaki istatistikleri bile bir harika, ama onu alamzsan veya yabancı almak istersen adu ve c.delgado müthiş adamlar
Orçun İNCE aduyu al baska adama gerek yok zaten yalnız ona ayrı ant. prog. mı yap herkesle aynı olmasın bir de forvetin soluna koy, çok fırsatcı bi adam öle boş boş pozisyonları harcama hemde ilerinin worldclss forvetine sahipsin tabi birazda sna bağlı.
Pentagram_15 adu ya bizzat kefilim 3 forvetimde sakatlandığında rooneyle beraber oynattım koca rooney gol atamadı maçta adu 2 tane attı ortasahada da güzel oynuyor ama çok top çeviriyor ve zaman öldürüyor forvetin solu onun için en iyisi
Pentagram_15 orta sahada çok abartıyor topları öldürüyor veya artislik yapayım derken kontra yemene sebep oluyor