schlampe ya arkadaslar bende fm bi turlu hızlı calısmıo cıldırcam ya...databasenin large olmasından mı kaynaklnıyo???? normal yaptıgımda da yawas calısıo ama???
Shadowstalker database oyunu çok etkiler ama senin pcnin Ram inden de olabilir bende 512DDR ile database boyutu normal ama gayet iyi çalışıyo yani...
schlampe ya bende 512 rd ram p4 2000 işlemci war ilk defa bi oyuda boyle oluyo annamadım....cok lig secmektende olabilirmi??
schlampe 512 rd ram war....we turkiye superlig...spanish primera bide ingiltere premier acık 3 ligden bişe olurmuki?
ELECTRIFY o zaman senin ki farklı bişi bende 320 ram var database low TÜRKİYE İSPANYA İNGİLTERE VE İTALYA AÇIK hız normal
schlampe baska lige gecemiyosun ya o zaman sıkıcı oluyo hep aynı lig...ben zaten extra details acmıorumda yine bi deniyeym...saolasun..
schlampe database i low yapınca ne kadar farkediyo bi bilginiz warmı??? daha cok lig secebilirim o zaman dimi??
Shadowstalker bazı oyuncular görünmüyo mesela normalken meksika 2.liginde olan adam küçükte olmuyo işte fark bu küçük database i kesinlikle tavsiye etmem
Shadowstalker ya sabredecen yavaş yavaş oynuyacan ya da oyundaki potansiyellerin %50 sini göremeyecen
schlampe bi turlu zewk alarak oynayamadım ya yawaslıktan........kıl oldum ama sabredecem.....medium database 2 lig deniyim bi bakalım
ELECTRIFY bide tavsiyem ne şekilde oynicana tam karar ver ondan sonra başla sonra bırkması güç oluyo...
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: schlampe saolun arklar belirgin bi hızlanma gozlemledim..... reca ederim... :hugs: