emre_acar1989 Arkadaşlar 256k adsl kullanıyorum ..Son bikaç gündür aşırı yavaşladı...3KB ile download yapıo max..Çoğu kişide böle sanırım....Bu nezaman düzelecek bilgisi olan varmı ???
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe Yaw aynen MSN e bağlanırken canım çıkıyor. + iletilerimi de yollayamıyorum bazen. sende de bağlantı kopup sonra tekrar bağlanıyomu msn de? bende bazı msjlar gitmiyo bazı msjlar gelmiyoo bağlantının kopmasından oluyo galiba hea?
muzzy..! ewet ewet bazen de kopup tekrar bağlanıyor. Yakında Kablosuz internet gelecek fakat bizimkiler hala ASDL in altyapısını tutturamadılar.
ELECTRIFY ilk defa sorunu benle aynı olan birini duydum bak.bende icq da da aynı şey oluyo ya yani bariz bağlantıdan bu olay.napmayı düşünüyosun mus_efe?
muzzy..! walla arasam da hiç ilgilenmiyorlar. yok modemden yok bilmem neyden diyorlar. Bizden kaynaklanmıoyr diyorlar. yani orada telefonlara bakan kişiler. Bütüngün oturup duruyorlar. çok duyarsızlar yani.
ELECTRIFY be herşeyi denedim ama bak şimdi bişi aklıma geldi ben xp de bazı güncelleştirmeler yapmıştım ve sanki ondan sonra çıktı bu sorun çünkü daha önce yoktu böle bişi.sende xp mi var güncellemeleri yapıyomusun???
takunya Bu sorun herkeste mi var yoksa randomize bi durum mu sözkonusu. Bende sadece Fifa 2005'de çok çok az lag oluyor onun dışında herşey yerinde. 25kb/sn ile download yapıyorum hatta.
adigeserdar Ooo sen o telefon başında oturanlara İNANMIYACAKSIN.Ben adsl ilk aldığımda onlardan çok çektim.Aradım bağlantınız hazır dediler ama internet yok 1 hafta modemde soorun var diye modemi satın aldığım yerin başının etini yedim.1 hafta sonra aradım tekrar telekomu ''Bağlantım açık mı?'' dedim kadın bana ''Bağlantınızı burdan göremeyiz ki!!'' demez mi!Sonra arıza kaydı aldılar 2 gün sonra düzeldi.
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: takunya Bu sorun herkeste mi var yoksa randomize bi durum mu sözkonusu. Bende sadece Fifa 2005'de çok çok az lag oluyor onun dışında herşey yerinde. 25kb/sn ile download yapıyorum hatta. bende de download da bi sorun yok hatta bazen 30 la yapıyorum ama bağlantı kopuyo anlık olarak bunu da sayfalara girerek diil anca msn ve icq dan anladım...
adigeserdar Orjinal Mesajı Yazan: muhammeddalyan be herşeyi denedim ama bak şimdi bişi aklıma geldi ben xp de bazı güncelleştirmeler yapmıştım ve sanki ondan sonra çıktı bu sorun çünkü daha önce yoktu böle bişi.sende xp mi var güncellemeleri yapıyomusun??? Evet bende de ole bişey soz konusu windows update yapmadan once net gayet iyiydi.Update yaptım net yavaşladı tesadüf mü acaba?
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: adigeserdar Evet bende de ole bişey soz konusu windows update yapmadan once net gayet iyiydi.Update yaptım net yavaşladı tesadüf mü acaba? napsam acaba güncelleştirmeleri mi kaldırsam yaw... sende de kopma oluyomu bazen msn veya icq da?