unknown21 çok saol ceza verdiğin linten intirdim http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=...PH0SDNC9SN4CYM1 burda video hepsi için yok ama yazıyla güzel anlatmış.
ceza99 eywallah..zaten video da sadece hareket yapıo nası yaptıgı yazmıo ...bn daha çok burdan aldm harektlerı...............
queserasera hiçbir şekilde indiremiyorum aslında siteye koysan oradan rahat çekeriz bana maille atabilitmisin serdar_karaayak@hotmail.com
kanuni_serdari arkadaşlar orada getright flashget vb accelerator kullananlar premium download yapsın diyor. ben de flshget wardı sildim yine olmadı birisi msnden bana ulaşabilir mi dosyayı yollamak için serdar_karaayak@hotmail.com
Levi@than arkadaslar eger bu hareketler le ilgili guide alamadiysaniz realfoxboy@eskisehirli.net ten alabilirsiniz
ceza99 Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER ceza werdiin link bndede olmadı msnin war bnde zatn bna göndersene ok gel atıyım............
theking ben niye hiçbi linkten alamıyorum bunu yaw biri yardım etsin çaresizlikten kudurdum msn burak_kavci@hotmail.com
memooo_gs Arkadaslar bende hic bir linkten indiremiyorum bana msn den yollarsanız cok sevinirim Saygılar mehmetthelvaci@hotmail.com
JB_Underground Byler patch linki çalışmıyormu ya herkes için çok zahmetli oldu bu guide ama herşeye dğer
boorock arkadaslar lutfen su linklere bi bakın...bi turlu indiremiorum cıldırmak uzereyimmm.....baska linkler warsada lutfen yazalım...
ceza99 arkdaşlar yapa nardkaş yok oartalarda boşverın ındırmeyın o kadar buyuk önem verse kendısı gelır sızın sorularınjıza cvp verırıdı..ama yok..sallayın gıtsn..
boorock herkes bu kadar ovunce insan merak edio tabii.. bide su pes in herhareketini ogrenelim istioruz haliyle..
boorock arkadaslar care kalmadı bi allahın kulu bunu bana msn den yollarsa buyuk sewaba gircek boorock626@hotmail.com
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: boorock arkadaslar care kalmadı bi allahın kulu bunu bana msn den yollarsa buyuk sewaba gircek boorock626@hotmail.com yollarım ama bnde videolar yoq word dosyasını aldım sadece zaten önemli olan o tüm hareketler yazıo istersen yollim şimdi