gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: yürekli cocuk YA USTA NE ZAMAN GELIOR O HAREKETLERIN LINKI SABRIM KALMADI istersen msn i wer yollim ama bnde video yoq sadece txt war
gencfbdaywalker isteyenlerin bulması için ben de bi upload ediim dedim buyrun... http://rapidshare.de/files-en/592506/Pro_Evolution_Soccer_4_Guide_by_realfoxboy.mht.html aşşada
gencfbdaywalker isteyenlerin bulması için ben de bi upload ediim dedim buyrun... http://rapidshare.de/files-en/592506/Pro_Evolution_Soccer_4_Guide_by_realfoxboy.mht.html aşşada freeye basıp belli bi zaman beqledikten soraçıqacak olan dosya addının linkine tıklayın
yürekli cocuk ya usta sen bana msn i ver se´ne sen benim msn i istdin verdim ama hala msn de senin adin yok ya sen ver de sonra yolla bana saul usta
derq biz Galatasaraya da 6 attık manchester united'a da 3 attık hatırlatırım.Zaragoza macını da iyi izleyin size cok hos sürprizler yasatacak fenerbahce
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: yürekli cocuk ya usta sen bana msn i ver se´ne sen benim msn i istdin verdim ama hala msn de senin adin yok ya sen ver de sonra yolla bana saul usta abi bn seni eqledim sen sürekli çevrimdışısın gel yollayayım yuqarda upload ettiim yerden de yükleyebilirsin ayrıca :) ...
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: derq biz Galatasaraya da 6 attık manchester united'a da 3 attık hatırlatırım.Zaragoza macını da iyi izleyin size cok hos sürprizler yasatacak fenerbahce :confused: :confused: :scn_olma: :( ne alakası var burayla
serba ya arkadaşlar verdiğiniz bu linkler açılmıyo benim media playerin rar dosyasını zaten açmıyo bide rapshide dosyasıda açılmıyo şimdi lütfen dosyayı açan bir linke atabilirmisiniz bu dosyaları şimdide teşekkürler...
ZoRo media player zaten rar dosyasini acmas WINRAR programi ile rar in icindekileri cikaracaksin icinden cikanlari izliceksin
serba tamamdır arkadaşlar bende tüm dosyaları indirdim..tabi dedikleri gibi önce programları indirip bilgisayara kaydetmeniz şart...hepinize kolay gelsin bol pesli günler....
truelove rar 'lı dosyanın içinde .avi uzantılı doyalar var. Bu dosyaları media player ile açtığımda hata veriyor. Sorun bendemi , yoksa sizdede aynı problem oluyor mu? tşk.
truelove Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo real player veya winamp ile dene ... real player bilgisayarımda yok. Winamp ile denedim görüntü yok. :,(
minnik beyler ben pes i hareket yapamadan oynuyorum.Lütfen birileri indirebileceğim linkler versin.Okuyayımda bende öğreneyim şu hareketleri.Lütfen Türkçe olsun.