Aylin Slm arkadaslar umarim rahatsiz etmiyorum gmailden davetye isteyen varsa bana mail atabilir bende 99 tane var adresim dvaylin@gmail.com isteyenlere duyrulur
Curcuna E-mail adresi doğrumu diye bir mail gönderdiler bana ama msn çalışmadığı için onaylayamıyorum nasıl olcak??
TheMaNqLeR Orjinal Mesajı Yazan: AtillA E-mail adresi doğrumu diye bir mail gönderdiler bana ama msn çalışmadığı için onaylayamıyorum nasıl olcak?? Yaz e-mailini ben yolliim
R@PP€R Davetiyesi olan şu adrese bi zahmet davetiye atsın emerturgutt@hotmail.com Bu adres benim değil bi arkadaşımın...
SLeviN Orjinal Mesajı Yazan: R@PP€R Davetiyesi olan şu adrese bi zahmet davetiye atsın emerturgutt@hotmail.com Bu adres benim değil bi arkadaşımın... gönderdim ben...
SLeviN Orjinal Mesajı Yazan: asi kartal Gmail davetiyesi olan varsa mdolu42@mynet.com gönderirseniz sevinirim gmail davetiyesi almak için foruma üye oldun herhalde...
asi kartal Orjinal Mesajı Yazan: eRn gmail davetiyesi almak için foruma üye oldun herhalde... he len nereden bildin aynen senin dedigin gibi oldu:mad: :mad: :mad: :mad: