APACHE Orjinal Mesajı Yazan: by_gfbmd mehmetdemir_07@hotmail.com bir tane davetiye rica edebilirmym acil yolladım :D
Cambaz Benimde 100 tane var benim davetiyelerim senin daveyityelerini döver.Töbe töbe.Burdan isteniyo davetiye arkadaşlar...
Parasetamol Bana davetiye yollayabilecek bir arkadaş var mı? E-posta adresim: emre_pes5@hotmail.com . Şimdiden teşekkürler...
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: ...:::ArThuR™:::... banada yollar mısınız davetye.? arthur_bjk@hotmail.com şimdiden saolun yolladım ;)
oKB tşk. istemiyorumda bunun sitesi vardı ya onu verseniz aslında işin sırrı kaçar doğru ama verseniz bi bakımada iyi olcak:)
TeKiN uA İşi Veya sırrı Yok :D Olsa Veririz Once Gmailin Sitesinden Artık Uye olunuo Denmişti Ama Ben Yine Olamadım!Arkadaşlarınada Yollarım :D
oKB :Dabi bunun sitesi var bilmemnegmail.com gibilerinden bişeydi yoksa kendisinde üye olunmadıını bizde biliyoz:D
03Gs1905 Sitesi yok ama google bir sms ile halledebilrsiniz... https://www.google.com/accounts/SmsMailSingup1 yazıyorsunuz tarayıcınıza sonra çıkan sayfa türkçe zaten oraya cep telinizi giriyorsunuz gmailiniz hazır..
Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: amateur Bana bir tane yollayabilir misiniz? anil0001@celiknet.com Yollandı ;)